Vår termin 2012

Vår termin 2012

för se filmerna så högklickar ni med musen så få ni fram meny & klickar sedan på spelar upp

veckan 25

i dag red Noppe jag och susanne red wagner och idag fik vi hopapr det var kul det gick bra vi hoppade en bana och jag tog det i galopp se filmen här under. detta var sist för termin nu det sommar uppehåll.

veckan 7

i dag red jag Pilot och susanne red wagner börja med att trava i gång hästarna sen galoper några och jag travar och gjor dlite volt övning och se filmen här under vi red i snö oväder.

veckan 6

i dag red jag Leady och susanne red cassi och vi gjorde serbtin bågar och sen gjord vi av saktning och det gick br aoch sen galopper vi det gick fort så filmen här under.

 

veckan 5

i dag red jag leady och susanne red salemon och idag vi serbtin bågar och både i trav och i skritt och det gick bra fast leady . spar som hon gjorde men jag fik jo ne ehnnes tempo lite. se filmen här under

 

veckan 4

i dag red jag noppe och susanne red salemon och idag över vi på galopp fattning och halv halte roch det gick bra se filmen här under.

 

veckan 3

i dag red jag Pilot och susanne red Noppe och idag red vi lite drysr med travar i olika tempo och de gick bra man han spra rätt mycke men jag gilal rhan.

 

veckan 2

i dag hade vi teori och vi fik först linda ben och göra knopp och det gick bra . sen hade vi teori i klubb rummen pratar om ridning . lite annat , vi ha lite film från stall med lite hästar.