index2012 våren

Nu återstå det bra en

Nu ha vi bra en ridkeltion kva sen är det sommar uppehåll på ridning och då ta vi även sommar ledig frånn denna sidan men det innebär inte allt tas bort utan att allt finns kva film,bilder och det kommer inge uppdaterning under sommarn,. Men vi komemr byggar om sidan och snygga till alla sidor . så det se bra ut inför höst .

index7.2012

Susanne privatlektion

nu susanne ha haft privatlektion nu och ni hittar ni på privatlektion sidan dä hittar ni även filmen ha det bra.

index6.2012

 

Ridskole avslutning 2012

vi haft ridskole avslutning och red någotn som heter Working Equatation och det gick Mer info finns i meny under avslutning.,

index5.2012

Avlsutning och termin slut

Nu är det inte så mångar gånger kva förs termine slutar och söndag den 10 juni är det ridskole avslutning sen är det bra 2 gånger kva sen är det sommar uppehåll men under somamr kommer vi byggar om sidan och en ny design komemr blir till hösten mer info kommer snart om om det.

Hoppar studs

perhoppar12

i tisdags så hoppar vi studs och mer info hittar du under psvår 2012 som du hittar under meny och dä finns det filmen från lektionen.

ridit ut i skogen

vi red ut i skogen och det var skönt väde roch du kan läser me rom det under psvåren 2012 och skriv gärna i gästbok .det var allt för denna gång.

1000 besökare

vi ha haft 1000 sedan januari och vi tycker det kul vi få så mångar besökar till vår rid sidan vi utveckar vår rid sidan hela tiden snart kommer även en webshop som ni kom,er kunna köp reklam tröjor m,m

1000besk2012

 

Våren är på gång.

Nu är våre på gång och vi ha varit ute ridit en lite tur men gick inte så bra för hästarn blev rädd för en lastbil. och men så tänkt vi ta en anna väg gick inte det var lerig. mer iinfo finns under psvåren 2012. som ni hittar i meny

Visa Häst på hand

 

i dag hade vi en lektion om hur man visa upp en häst och det gick bra du hitt mer info under psvåren 2012 som finns i meny och det var allt för denna gång. ha det så bra besöka gärna vårt bild gallery.

Påsk äggs hoppning 2012

den 12 är det dags för påskäggs hoppning jag ska hopapr 40,60 och susanne ska hoppar 30 film och bilde rkommer efterråt och vi kommer uppdater sidan under kvällen.

paskaggshoppning012.in

 

Påsk ledigt.

pask2013

Vårbild från ridklubben

Jag tog en vår bild över ridbanan och på hagen det finns fler vår bilder i galleryt och under övrigt och det var allt och hoppas att du komemr gillar vår bilden.

index4 2012

htttp://www.pshorsesite.com/gallery

Våren nu på väg.

vi går nu mot ljsare tider det känns sköt snön håller på smälter och det kul med vår och på så vis blir lite varmare när vi rider. och det var allt för denna gång besöka gärna vårt stora bild gallery och ha det bra.

 

Snö oväder

vi fick rid i snö oväder men det gick bra mer info hitta rni under psvåren 2012 och det finsn nya bilder i vår bild gallery ta en titt dä så hitta rni mycke bilder och det var allt för denna gång och skriv gäna i gästboken.

index3.2012

Galopp lektion

i dag red vi lite galopp lektion det var kul och jag red leady och det gick bra mer info finns under psvåren 2012. skriv gärna i vår gästbok..

index2.2012

Terminen är nu i full gång.

Nu är vi gång efter jul uppehållet och vi ha ha börja uppdaterat vi rid en lektion nu . och vi kommer att öppna ett forum snart och som ni kan skriv allt från ridning till försäljning . så håll ut kik på sidan

 

Välkommen till Vårtermin 2012

Nu ha vi ridit första lektion för terminen och det känns bra få komma ri gång med ridningen efte rjul uppehåller nu komemr sidan att uppdateras i gen . och det kul . rid i gen . vi komemr uppdater länk arkiv sbar med nya länkar och ha ni förslag få ni gärna mail oss.

index1.2012