Hösten 2012

Hösten 2012

vecka 51

I dag red jag noppe och susanne red cassi vi fik gör en egen lektion och jag gjord lite framdelsväning och backdelsväning och skenvikning och susanne gjorde framdelsvändning och lite travkar och sen på slutet så gjord vi galopp och det va kul men gick inte så bra det va en jobbigt underlag , jag red jo backbacka.

 

vecka 50

I dag red jag Noppe och susanne red leady och vi som ville fil rida bara backa och jag gjorde det och fi red fram delsväning och red mellan koner och sen på sluta fik jag glopper bar backa det gick bra se filmen här under.

 

 

vecka 49

i dag hade vi teori för att det var för kalt och vi pratar om häst sjukdomar och om olika sår som hästar kan få det var mycke intersant. det var allt för denna gång. och här ni en länk som man kan få svar på oliak frågonr om sjukdomar.

http://www.agria.se/hast/veterinar/sok/kolik

vecka 48

I dag red jag Noppe och susanne red leady och vi red trekant och med framdelvändning det gick bra sen galloper vi på fyrkan spåret . sen fik en och rid in til ridlära och göra en hel framdelsvändning . och det gick bra sen avsluta vi med en galopp på fyrkant spåret . se filmen här under.

 

vecka 47

I dag red jag Noppe och susanne red cassi och vi red över bommar och så fik vi galopera över bommar och det gick bra och sen avsluta vi med galoppera på fyrkant spåret .

vecka 46

I dag red jag Noppe och susanne red cassi i och vi red över bommar i dag och det gick bra och vi fik även hoppar ett hinder så avslutar vi med glopp på fyrkant spårtet och det var allt för denna gång se filmen här under.

 

 

vecka 45

I dag red jag Noppe och susanne red wagner vi börja med att travar i gång hästarna gjord vi halv halter . sen travr vi lite och det gick bra se filmen här under.

 

 

vecka 44

vi hade teori i dag och pratar om sjukdomar och det var intersant och lörorik och det blev ingen film i dag för att det var teori. men nästa vecka blir det film.

vecka 43

I dag red jag Noppe och susanne red wagner vi börja med att travar i gång hästarna gjord vi halv halter . sen travr vi lite och det gick bra se filmen här under.

 

 

vecka 42

I dag red jag Noppe och susanne red wagner vi red lite dresyr i dag med volter i galopp och det gick bra fast väldig seg de tvar jo väldig blött under lag på rid banna men det gick bra ändå.

Åter ridning.

I dag red jag noppe och susanne red cassi vi gjord äka trav och minska traven sen trvar vi lit epå fyrkantspåret och detgick bra noppe var väldig trött i dag. men det gick bra ändå.

Vecka 40

jag red noppe i dag och susanne red leady. och vi börja med att travara sen lekt vi en lek med hästanra sen red vi ridvägarn sen avslut vi med galopp och vi red bar back i dag. se filmen här under.

Vecka 39

jag red noppe i dag och susanne red leady och vi red volter och gord lite sknekvikining och så fik vi galoper i volt i höger och vänster varv sen så avsluta vi galopp me dpå fyrkan spåret. det gick bra.

 

 

Vecka 38

jag red leady i dag och susanne red salemon och vi red ut i skogen det var skönt leady spran mycke men det gick br aändå jag fik henn rätsså lung ändå . och så lyckas jag få henne att gå i form. jag blev glad. och susanne red salemon han lite tok för sig men det gick bra ändå.

Vecka 37

jag red i dag salemon och susanne red noppe och vi fick hoppar i dag och det var kul få hoppar med salemon och det lite studsig för vlille busar lite med sin ryttare men jag satt kva se filmen här under

 

 

Vecka 36

jag red i dag leady och susanne red wagner och vi fick hoppar i dag och det var kul få hoppar med leady och fort gick det över hindret se filmen här under.

 

 

vecka 35

jag red cassi i dag och susanne red wagner och i dag fick vi hoppar och det var kul få hoppar med lite större häst se filmen här under.

 

 

veckan 34

i dag red jag salemon & susanne red wagner och i dag fik vi hoppar det var kul och fik även hoppar i galopp . det gick bra fast det rägnar . och det var allt för denna gång. besök gärna vårt bild gallery

veckan 33

i dag red jag salemon & susanne red wagner vi fik rid sentt genom och så galopper vi i volt och på fyrkant spåret det gick bra och det var kul få börja i gen

index2.h.2012