index2011

rid för sista gången

Nu vi ridit för sista gånge och nu ta vi jul ledigt från ridningen men vi till backar i januari med nya uppdaterning . vi ta nu jul ledigt från denna sidan och hoppas att ni ha tckt om sidan . och till våre kommer vi för bättra sidan ännu mer . och bi behöver fåin förslag dom kan mail till info@nordin.se ha det så bra.

index7.h.2012

 

Teori för klat att rida i dag.

i dag hade vi teori för att det var för kalt rida och vi pratar om sår och sjuk domar och det var intersant och vi pratar och sen fik gå till stallet för lysna på hästen hjärta hur det lät .det var en lärorik letion.

Länk > http://www.agria.se/hast/artikel/sarskador-hos-hastar

 

Nu vi bygt om lite på sidan

Nu ha vi bygt om hemsidan lite nu hittar ni arkiv på en egen sidan och adressen dit är www.pshorsesite.com/arkiv och hoppas att ni kommer gillar den ha det så bra.

index5.h.2012

Nu ha vi bara en lektion kva sen är det jul uppehåll och det innebär vi ta jul ledig från sidan men allt kommer ligger under http://www.pshorsesite.com/Arkiv/

Snart jul uppehåll & ny arkiv sida.

snart ta vi jul uppe från ridningen och dett innebär vi även ta ledig från hemsidan i några veckor men allt finns kva och snart så kommer vi göra om vår arkiv med allt som ha ha varit vi jobba rnu för fult med en ny arkiv sida som vi ha tänk släppa till den 2 advent ,. så håll ut kik på sidan. ha det bra.

 

red lite dresyr.

i dag red vi lite drysr för det jo lite nytta göra ochså . och ni hittar mer info om det och film under pshöst 2012 och hoppas ni gillar film klippet.

index6.h.2012

 

NU ta vi semster

Vecka 41 kommer inte sidan att uppdaterats dä vi på semster och kommer hem den 14 oktmober . men allt komemr finnas kva och sidan är i gång ni kan tittar på filmer och bilder . och skriv någont trevlig vår gästbok.

index3.h.2012

 

Hoppning

I dag ha vi hoppat inför km och det gick bra se mer under pshöst2012 dä hittar ni filmen skriv gärna i gästboken.
index4.h.2012

 

 

KM 2012 Hoppning

den 22 sep är det km och per ska vara med och vi kommer filmar. och filmen kommer läggas upp under km2012 som ni hittar i meny och kommer även finnas bilder

 

Termin första ridlektion

filmen och information om lektionen hittar ni under pshöst2012 och hoppas att ni kommer gillar filmen . Nu börja vi uppdatera sidan i gen efter ett sommar uppehåll och hoppas att ni ha haft en bra sommar vi jo även bytt bildgallery mot ett bättre gallery.

index1.h.2012

Tack för denn termin

Nu ta vi ett sommar uppehåll och är till backar med nya uppdaterning i agusti då börja rindningen i gen men allt finns kva . och vi vill tack alla besökare och sponsor för denn termin. och ha en bra sommar.OBS ! Bild gallery är stängd just nu för vi bygger om det nu kommer var klar till terminen börja.