våren2010 per

Vår termin 2010

veckan 25

 

i dag red jag salemon vi hade liten stafett och det gick bra sen glopper vi runt fyrkant spåret och det gick bra jag stog i fält sits och få hålla kva i gloppen se filmen här under detta är sista ridningen nu ta vi somamr uppehåll mer info om sidan hittar ni på start sidan.

 

veckan 24

i dag red jag leady vi gjord 3 bågar över medjel linje och det gick bra sen fick vi galoppe ri volt set va rkule sne till sist fick vi glopper på fyrka spåret det gick br amen det gick fort sen släpt vi ut hästnar i hagen se filmen här under

 

 

veckan 22

i dag red jag salemon och vi red en bana som vi ska ha på avslutning och det gick bra och sen fick vi hoppar ett hinder och det gick bra jag hoppade 65 cm och det var kul at tog stor skutt över hinder. sen gloper vi efter för hinder. se filme här under

 

 

veckan 20

i dag red jag noppe och vi fick hoppar i dag det gick bra jag tog det i gallopp och se filmen är under.

 

 

veckan 19 i

dag red jag leday vi fick över på ställd häst i svängarna sen fick vi galoper i volt och det var kul få prova någotn nytt se här under för filmen.

b

 

veckan 18

i dag red jag leady och vi fick hoppar för trav vi över bommer sen blev det ett hinder vi fick hoppar i trav sen efter hindre skulle det vara glopp det gick bra se filmen här under.

 

 

veckan 17

i dag red jag på cassie vi fick rida ut i dag i skogen det var skönt hästnar vad lite piggar det var kul vi fick trav i skogen det var lite nsö kva men det gick bra inge halka alle fall. här under ha ni filmen.

 

 

Vecka 16

i dag red jag noppe . och fick rid lite ridvägar i tempo växling det gick bra men nopp tjuv gloppera några gånger. här under ni filmen och hoppas att ni gilalr den.

 

 

Vecka 15

i dag red jag salemon och vi börja med ridar över bommar som låg på marken sen fick vi börja hoppar och och en och salmen lyns br apå mig och han hoppar högt sen efter man hoppat skule men fatta glopp men jag fick fel glopp och men sen gick det bra.

 

 

Vecka 13

i dag red jag leday i dag vi fick travar över bommar och det gick rättsbra men ridbanna var lerig och blöt vi fick inte gloppera i dag , se filmen här under ha det så bra.

 

 

Vecka 12

i dag red jag leday vi fick öve mycket på byta sitt  ben i trav sen skulel vi forsätta öve på gallop fattningar och gick bra men det gick fort men se på slut fick vi gloper runt fyrkant spåret.

 

 

Vecka 11

i dag red jag noppe  och i dag fick vi trvar och sen gjord vi backdels vändning och det gick bra sen fick vi gloppe rpå lång sidan vi skulle träna på fatt rätt glopp och gå ne till skritt på ett bestäms ställe se filmen här under.

 

 

Vecka 10

i dag red jag noppe  ridbanna var inte så bra i dag vi fick skrittar och travar i dag inge galopp i dag . vi fick göra rygga och skänkel vikning och det gick bra och här under ni filmen från dagens ridning.

 

 

Vecka 9

i dag red jag salemon vi fick glopper i dag och gjord backdels väning och det var inte så kalt i dag och till sist fick vi galopper på fyrkant spåret. se filmen här under

Vecka 8

i dag fick vi sitta på noppe meda ridläraren Longering oss vi fick testar lite konster och vi satt utan sadel och vi fick även gloppera det var kul vi fick håll i hand tag och vi ha ut händerna rakt ut i luften . se filmen här under.

 

sandeochtrans

 

Vecka 7

i dag red salemon barbackar i gen och det var kul vi fick göra backdels väning och det gick bra sen fick vi galopper vi som ville han bocka sig spar lite i galop men jag höll mig kva se filmen här under

 

 

Vecka 6

i dag red jag trolle men vi fick rid barbackar i dag det gick bra vi gjord skenkel vikning och sen fick vi galopper och det gick bra på fyrkant spåret sen vill ridläraren jag ökar galoppen. här under ni filmen.

 

 

Vecka 5

i dag red jag noppe och vi red slalom mellan corner och det gick bra sen fick vi glopper på volt glopp från trav sen gjord vi det i höger fast från skritt det gick bra men nopp drog i väg sen gick det bättre.här under ni filmen.

 

 

Vecka 4

i dag red jag trolle vi fick börja med skrittar se börja vi jobba  i gång hästarna i trav och sedan gjord vi servtin bågar  och det skulel vara en halt på två ställe. sen var vi några stycken som gjord glopp på volten sen byte vi med de som på övre volte sen avslut vi med glopp på fyrkan spårtet se filmen här under-

 

 

Vecka 3

i dag red jag salemon . vi börja med att skrittar sen glopper vi vi gjorde äen 15 cm volt och det gick bra se filmen är under.