våren2010 sn

Vår termin 2010

 

veckan 25

I dag red jag salemon vi fick rida ut i skogen dett var sista ridning för terminen det var skönt att få rida ut i skogen nu få hästarna vill sig till hösten.

veckan 23

i dag red jag wagner . börja med att skrittar . sen gjord vi en åtta sen gjord vi skenkel vikning höger och vänster . sen glopper vi på fyrkant spåret . se filmen här under.

 

 

veckan 22

i dag red jag salemon

först galopper vi . vännster och höger red vi en bana som vi ska ha på ridskole avslutning . jag tog banan i skritt. sen slutar vi med glopp.

 

 

Vecka 21

i dag red jag salemon och vi fick hoppar och jag hoppade i trav det gick bra här unde rni filmen.

 

Vecka 20

i dag red jag trolle vi fick börja med scritt och sen trav vi och sedan fick vi börja rid sixa scka mellan bomm sen glopper . senare så fick vi gloppe rpå hela fyrkan spårt och se filmen här under. . dett var sista gång jag red troll för att han ska gå i pansioneras.

 

 

Vecka 19

i dag red jag trolle och vi red ut i amsberskogen det var kul och det gick bra men troll snubbla till men jag satt kva .

 

 

Vecka 18

i dag red jag trolle vi trav lite grann och det gick bra men ingen glopp i dag jag hade lite ont efter att jag ha ramlat av för några veckor sen. se filmen här under.

 

 

Vecka 17

i dag red vi mellan lite koner och trav vi och jag red på trolle . och det gick bra och jag skippa gloppen i dag men och trolel en trevlig häst att rida på

 

 

Vecka 15

i dag red jag noppe först red vi över bommar som låg på marken och sen sen fick vi börha hoppar över ett hindre det fick bra sen blev nopp rätt och han drog i väg i full galopp då flög jag av men det gick bra för mig . ändå. se filme här under från hoppninge.

 

 

 

Vecka 13

i dag red jag Noppe i dag vi fick travar över bommar och det gick rättsbra men ridbanna var lerig och blöt vi fick inte gloppera i dag , se filmen här under ha det så bra.

 

 

Vecka 11

i dag red jag salemon och vi fick glopper i dag och det gick fort och sen travar vi och gjod skänkel vikning och var inte så lätt men det gick bra ändå se filmen här under.

 

 

 

Vecka 10

i dag red jag Leady ridbanna var inte så bra i dag vi fick skrittar och travar i dag inge galopp i dag vi fick göra backdelsväning och det gik bra här under ni filmen.

 

 

Vecka 9

i dag fick jag rida wagner och det gick bra jag fick glopper på fyrkan spåret och hav lit slö men det gi bra ändå här unde rni filmen.

 

 

Vecka 8

i dag fick vi sitta på trolle när ridläraren Longering oss vi fick testar lite konster och vi satt utan sadel och vi fick även gloppera det var kul vi fick håll i hand tag och vi ha ut händerna rakt ut i luften . se filmen här under.

 

Vecka 8

 

 

sandeochtrans

 

Vecka 7

i dag red trolle vi gjod framdels väning och det bra sen glopper de andra vi fick rida barb backar i dag i gen det var kul se filmen här under

 

 

 

Vecka 6

jag red wagner i dag barbackar och det gick bra vi fick lära oss att backar en häst vi galopper ej när vi red backar .

 

 

 

Vecka 5

i dag red jag salemon vi red serbtin bågar över och sen fick vi glopper på volten det gick bra och här unde rni filmen.

 

 

Vecka 4

i dag red jag Cassi vi fick börja med skrittar se börja vi jobba  i gång hästarna i trav och sedan gjord vi servtin bågar  och det skulel vara en halt på två ställe. sen avslut vi med glopp på fyrkan spårtet se filmen här under-

 

 

Vecka 3

i dag red jag wagner vi börja med att skrittar . sen börja vi att travar och lätt ridning. gjord vi 10 cm volt . sen volt sen fatt vi hög glopp och vänster glopp. sen slut vi med en glopp på fyrkantspåret.