Pers ridning Höst 2009

Pers ridning Höst 2009

För att kunna se våra filmer krävs Flash Player som finns att hämtar på 

tisdag veckan 51

i dag red jag trolle vi fick göra backdels vändning och så vi fick trav och räkna hur mång steg . och sen fick vi även göra skenkel viking  och det gick bra sen fick vi avsluta med en galopp . det gick och sbra trolle ha en härlig galopp.

tisdag veckan 50

i dag red jag cassi och i dag fick vi göra skenkle vikning och sitta rätt och och det gick bra vi trav i ne sittning vi fick även galopper och det gick bra men det var lite svår få en glopp men till lyckas jag få en glopp. här undern i filmen.

tisdag veckan 49

i dag red jag salemon vi fick göra skänkel vikning och skritt för banna var lite knölig och halt och vi fick även göra backdels vändning och det gick bra. och här under ni filmen.

tisdag veckan 48

i dag red jag noppe. och vi fick göra backadelsvändning i dag och även galopper det gick bättre i dag än förra veckan och . här under ni filmen.

Tisdag vecka 47

i dag red jag noppe och det var . längsen jag red honom vi fick börja med skrittar sen fic vi börja med rida in på stor mitt volten göra fram dels väning. sen fick vi galopper och det var inte å jätte bra väder men det gick bra ändå här under ni filmen.

Tisdag vecka 46

i dag red jag leady och vi fick galopper i fält ita det var lite jobbigt men de det gicl rätt på sluten fick vi göra det i galopp.

Tisdag vecka 45

i dag red jag leady och det gick bra vi fick börj skritt på volt sen trav vi på volt och gjorjde lite över gångar från skritt till trav och sen fick vi även gör över gång från skritt till galopp och leady vad snabb i galopp . sen till sista fick vi avsluta med en gallopp på fyrkant spåret då gick det undan.

Tisdag vecka 44

i dag red jag salemon i gen och vi fick rida på volten och sen fick jobbar med ned sittning i tra och sen fick vi galoppera på stor mitt volten det gick bra salemon drog på lite. och här under ni filmen.

Tisdag vecka 43

i dag red jag salemon och vi fick rida genom ett drysyr proglet som som heter lätt b 1 och det va kul sen vi fick äva gloppera det gick bra filme hittar ni här under.

 Tisdag vecka 42

 idag red jag noppe och vi skulle rida lite dresyr i dag och det gick bra sen fick även galopper men noppe var lite dryg i boxen men på ridbanna var lydig . det jo för tappar päls så vissa häst kan blir sura.

Tisdag vecka 41

i dag red jag trolle och vi red lite dresyr i regnväder och det gick bra sen fick vi även glappora och det gick bra det stänkt och sen va dom blötar när vi tog in dom man fick bors så dom blev torra här under ni filmen.

Tisdag vecka 40

i dag red jag salemon och vi fick hoppar i dag det var kul vi fick även gloppera , han ta höga kliv här under ni filmen . bilderna kommer till helgen.

Tisdag vecka 39

i dag red jag trolle och vi fick hoppar i dag ett litet hinder och det gick bra , och sen fick vi även ta det i galopp dom som vill för mig gick det bra men troll kan hoppar men han ska hållar på bråka lite  . vägra men til sista hopapr ändå. här under ni filmen,

Tisdag vecka 38

I dag red jag salemon vi fick rida ut i dag det var skönt få göra och det var skönt väder rida ut . och men sen fick vi vet nån satt ett vild svin dä ute men så vi tog en anna väg. allat gick bra här unde rni en film.

Tisdag vecka 37

idag red jag salemon vi fi lära oss lite om fält sits och vi gjord det i trav och skritt och vi fick även gloppera . red lite ridväger för byt varv så man inte blir yr i huvud rida i samma varva hela tid det gick bra. här under ni filmen.

Tisdag vecka 36

i dag red  jag cassi och i dag fick vi rida ut och det var kul vi trav och skrittar det var ne för och uppför med busk träsk blött på vissa ställe det gick bra vi ihade tur med vädret. och här under ni filmen.

 Tisdag vecka 35

i dag red jag trolle . vi forsätte rmed träna på att sitt på rätt sit ben i trav och även så man sittt mitt i sadel och vi avsluta vi med en glopp både i höger och vänter här under ni filmen. och besök gärna bild galleri dä hittar ni bilderna.

 Tisdag vecka 34

Nu ha termin börja och i dag red jag salemon vi fick börja med travar i och lätt ridning sen fick vi travar i gen fast då vi sitta vi jobbar med sitsten . sen vi vi galoppera . det gick bra här under ni filmen. ni hitt även bilder i bild gallerit.