chater till antalya

onsdag dag 1

 

vi flög från borlänge . först checkar vi in oss sen kl 19,30 fick vi börja gå på på planet som skulle ta oss till turiket. Kl 20,05 såt skulle vi börja lyfta dat var kul . senare vi fick vi mat på flyget . kl 01,20 landa vi i turikets flygplats . det var en stor flyg plats.
sen skulle vi åka buss i 4-5 timmar för komamr fram till vårt hotell . buss skulle lämna av mång folk efter vägen men sen komm vi fram till vårt hotell då var kl 05,00 på morogn vi gick och la oss . för vi tröttar efter resan men vi sov .
 

torsdag dag 2

vi sov till kl 12,00 sen gick vi upp och åt lunch det var gott . sen åkte vi på en buss tur med gudien . det var bra . vi fick se lite av staden och sen fick vi lite fickar och lite drick det var skönt för det var vrmt ca 40+ varmt.  sen på kväll gick vi vid tranden och tittar lite senare gick vi och la oss.

fredag dag 3

i dag skulle vi ut på en utflykt och åka båt på en flod .. vi blev hämt av en buss kl 08,45  . som skulle ta oss till hamne vi skulle åka ca 1 timme och ort heter side . vi skulle kliva om bod på båten .  sen gick vi om bod på båten , det var en stor båten .
sen på kvällen gick vi på stan lite och shoppa lite kläder för det jo billght här i turkiet och sen gick vi tll hotell tog lite att drick för det jo varmt även på kvällen och sen gick vi och la oss.

Lördag dag 4

i dag gick vi till buss station för vi skulle ta bussen till borgen för det en bra bit gå upp dit .  och när vi kom fram till borgen gick vin dä men det var inte så mycke att se dä men det var fin utsikt ut över havet och sen börja vi att gå ne frå borgen det är en bit ne .  sen stanna vi åt lunch och sen forsätter vi ne från borgen det tog ca 1 timme gå ne för.

söndag dag 5

i dag gick vi ne på strande och badar lite grann och solar . det var skönt och vi åt mat på stranden . sen gick vi till hotell och åt kvällsmat och sen gick vi ut på stan och tittar lite senare gickv i till backar till hotell för lägg oss .

Måndag dag 6

i dag var vi vid pollen på hotel tog det lite lungt och solar lite och badar sen på kvällen gick vi ut på stan och tittar lite grann det var mycke folk ute och skönt väder . och sen gick vi till en affär och tittar på kläder sen gick vi till hotell och la oss

tisdag dag 6

åt frukost sen gick vi ne på strande och bad och solar lite och vi åt lunch vid strande det var gott sen gick vi till hotell för att äta kvälls mat senar gick vi ut på stan och kolalr lite i affär och handla lite sen gick vi til hotell och tog någont att drick sen gick vi och börja packa rför nästa dag skulle vi åka hem och sen la vi oss.

onsdag dag 7

i dag skulle vi åka vi åta först frukost på hotellet sen kom bussen att hämta oss en börja vi hämt upp folk som skulle m ed till flyg platsen sen tog vi en pus för ät någotn sen åkte vi en stund till sen komm vi till flyg platsen och vi fick gå i genom en säkerhets controll sen komm vi till in checkning disken .. sen fick vi åk rull trappar upp för kommar till pass controllen sen komm vi till avgångs hallen så då tig vi en hamburgare med vi vänta senare fick vi gå om bod på planet.