vårtermin2008

VÅRTERMINEN 2008

i dag red jag noppe och vi hoppade för i dag var det sista gång vi red för terminen . det var kul att hoppar vi red en ban med hinder som vi hoppade över och det va bra vi fick även galoppera över hinnderna om vi ville. och här under hittar ni filmen.

 

Vecka 24 tisdag Program ridning

I dag var det program ridning och programet vi red heter lätt d:1 och jag hade salamon i gen det var bra man han ville inte som jag vill . och nu är det en ridning kva sen är det sommar uppehåll .. här under hittar ni

Vecka 23 tisdag

i dag fick vi välja häst jag valte salamon  och i dag skulle vi . Red ut  vi travar i skogen sen fivk vi även galopera det va kul vi galoper aupp på berget. det gick rätt fort . Här under hittar ni filmen.

 

Vecka 22 tisdag

I Dag red jag tolle och i dag skulle vi hålla på med lite dreyr vi red bågar och så fick vi även galoper det var skönt jag fick en fin galopp tykte jag sen galoper vi även små volter . Och här under hitta ni filmen.

 

Vecka 21 tisdag

I dag red jag en häst som heter trolle  Och i dag hoppade vi det va kul men den häst jag red på vill ej hoppa men till sist hoppade han och vi över även på galopp från skritt och det gick bra och här under hittar

ni filmen ..

 

Vecka 20 tisdag

  i dag fick vi lära oss longera  vandra det gick bra vi hade en häst som heter noppe . Vi fick galopera . och fick vi även trav utan hålla i oss. 

 

Vecka 19 tisdag

  i dag hade vi gymkana för det fanns för få hästar vi var upp delat i två lag det gick bra man skulle ha ne huvi i en hin med vatten ta en äppelbit sen ne i skå med mjäl och let efter sockerbit sen upp på hästen. och dom hästar vi had em var noppe och billy. Här under ha ni filmen

.   

Vecka 18 tisdag

i dag red jag noppe och vi hjorde volte och skänkel vikning och några red barbackar och sen fick vi galopera och noppe var pigg på galopera och det det var skönt väder att galopera i . och här under hittar ni filmen.

 

Vecka 17 tisdag

i dag red jag noppe vi skulle hoppa i först börja vi med lite upp värmning i trav och galopp och det gick bra sen gjord vi ett fram hoppning det cik och bra . Sen var det dags för hopopnings banna . Jga var nästa sist sen var det min tur det gick bra det är kul att hoopade. Och Här unde rhittar ni fillmen.

 

Vecka 16 tisdag

I Dag hade vi mark arbet med lite bommar. Och hopp hinder jag red noppe och han. Vill inte fatt galopp men men han vill bara trav sen efter råt fick vi duschar hästarna för att. Dom var jo leriga ridbanna var lerig i dag. och här under hitt ni filmen.

 

Vecka 15 tisdag

I Dag red jag på Noppe och vi red ut för ridbanna var knölig och lerig det va skönt kommar ut i skogen och vi tra lite grann och här under ha ni en film ochså.

 

Vecka 14 tisdag

I Dag hade vi någotn som hater Gymmkana vi hade en hinder baner med hinder och vi red bar backar det gick bra jag red salamon efter tag så blev han rädd för någont och tog ett jätte skutt men jag satt kva allefall 

 

Vecka 12 tisdag

i dag red jag på salamon vi börja med trav långsam sen på lång sidorna skulle. Vi ha en fortare trav sen vi fick galopera jag galoper en lång sidan så vägra hästen. Mer men jag gav mig inte jag gjord ett nytt fesökt . Då blev det galopp . Här under hittar ni en film från

rdiningen

 

I dag ha vi teroi på göra fläta på hästens man och hästen olika delar vi var upp del i två lag och 3 st i varje lag och fick tejpa lapp på hästen vad alla olika delar heter på hästen här under hittar ni film klippet .

 

Vecka 10 tisdag

i dag red jag på Queen och vi gjorde backdelsvaning och framdelsvaning och och vi red barbackar men blev lit eåårig för dom tappar jo sin svinterpäls nu och sen gjode vi volter . tränar vi på halte och olika tempo i skritt och banna va isig och knölig . 

 

Vecka 9 Tisdag

I dag red jag salamon barbacka vi lärd oss att öka trav i olika fart skängelvikning och det snöa och regnade  det var inte så kalt . men jag satt kva på hästen denna gång jag ramlade ja av denn gång. Här under hittar ni en film från ridningen.

 

 Vecka 6 Tisdag

i dag red jag red jag noppe och vi red barbacka det var kul och då känner man hur häst gå och vi fick rida över bommar i dag det var kul och så jobbar vi med volter och vi gloper och vi som ville barbackar ochså det var häftig. här under ligger det en film från ridninge .

Vecka 5 Torsdag

i dag red jag Princess vi red volter 10 cm volter och 15 cm volter . det gick bra vi gjorde det i trav och det gick bra och jag gillar Princess det ha blivi min favorit häst nu . Det ha även kommit lite snö på banan.

Vecka 5 Tisdag

d i dag skulle vi rida program men det blev inte av få det gik ej i galopp för rid banan vad ej okey den var lite iseigt men vi jobber med skängel vikning och öppna del och jag red Princess  i dag gen men nästa vecka är det häst byte få se vilken man få då ??? Framdelsvändning.

 

Vecka 4 Torsdag

i dag var det teori för vi hade mock genom gång hur man mockar vår ridlärare vis hur man mocker och vad man sk tänkar på när man mockar en box . när man mockar ska man spara på det rena spånet..

 Vecka 4 Tisdag

i dag fick jag rida Princess  det var bra vi håll på med skängel viking och det fungera rätt bra häste lysnade bra på vi fick ej galoopera för underlga var inte så bra i dag . snart ska vi rida program ridning lätt A:1 eller så blir det märke 2 Händer under ha ni film

 

 Vecka 3 Torsdag

I dag fick jag rida i gen Princess   det gick bra vi tränar på . Volt 10 cm volter 15 cm volter det gick bra sen kommer . Det några hästar lös så dat b lev lite cirkus på ridbanan med gick bra ingen. Ramla av sen fick jag ta in Princess  för hon va halt vad va bra väder i . Dag att rida i .. inte kalt ..

Vecka 3 Tisdag

I dag  red jag en häst som heter trolle vi red skenkel viking och banar var halt och is i dag så det blev ingen galoop i dag utan mycke trav och skritt lit bågar och halv halt allt gick bra det va inte kalt .. det skönt väder idag

.

Vecka 2 Torsdag

I dag fick jag rida Princess  som är en av klubbe nyaste häst och det gick bra va snäll  och kan var lite stökig när man gör ordning henne men det gick bra och vi travar lite grann och skritt red slaom så red vi volter det. Va bra väder inte så kalt i dag .  Susanne red på Noppe han lite dryg i blan hon. Tyckte det gick bra rid han vi ride ri samma grupp nu mer .. ( Tyvärr blir det inge film i dag inge som kan film oss )

Vecka 2 Tisdag

I dag red jag noppe vi red olika tempo högt tempo lågt tempo sen rev vi lite volt  så  blev det galoop i dag men först vägra han fatta galoop . Men sen gick undan då blev han pigg när jag tala om för han hur jag mern sen red vi några volter och halv halter det va bra under lag på banna i dag så det va bra väder .