våren 2013

våren 2013

för se filmerna så högklickar ni med musen så få ni fram meny & klickar sedan på spelar upp

vecka 24

i dag red jag Leady och susanne red noppe och i dag hopapr vi studs det var kul det gick fort och vi fik börja med trav sen gick vi från trab till galopp . se mer av det i filmen här under . dettar var sista lektion för termin nu ta vi somma ruppehåll mer info finns på start sidan.

vecka 23

i dag red jag Leady och susanne red wagner vi börja med skritt sen fick vi börja att ravar inna vi börja att rid en bana . sen red vi en volt på lång sidorna sen vart den båge i genom sen till sista vart det hela bana sen böt vi var då gloper vi på fyrkanspåret . och vi avslut med att glopper i volt . det gick räts bra men ledy stack för mig . se filmen här under.

vecka 22

i dag red jag leady och susanne red noppe. vi börja med att travar i gång dom sen red vi en ban som vi ska göra på avslutning se filmen här under.

vecka 21

i dag red vi ut i skogen jag red leady och susanne red wagner. och han bockar sig . susanne böt häst så hon rid noppe och det gick bra men jag och leady vad pig lite busig . men gick bra hon galoper på en sträck vilken buse.

vecka 20

grupp 2

susanne red disa. red salom mellan corner och flyttar dom i sida led och trvar det gick bra. se filmen här under.

 

Grupp 3

per red leady och vi gjord lite flyttning och red mellan corndern blev det galopp sen gjord vi galopp i volt och det gick bra se filmen här under.

vecka 19

jag red leday och susanne red wagner vi red öve rlite bommar sen över vi lite på galopp och det gick bras e filmen här under.

 

vecka 18

jag red leday och susanne red wagner och i dag hoppar vi jag hopparde i galopp och det gick bra susan hade tuft med wagner som inte vill rigit hoppar han var bara seg. se filmen här under.

 

 

vecka 17

i dag hade vi vis upp på hand och lserning för det valbo och det kan smälla och h’starna kan blir rädd . så vi fik göra det i ställe se film här under.

 

vecka 16

jag red leady och susanne red wagner i dag red vi lite volt sen fik vi hoppar det var kul det blev inge film i dag blev ingen bra bild kvalietet. men komm hoppar fler gånger. det var allt för denna gång.

vecka 15

jag red Noppe och susanne red wagner i dag red vi lite över bommar i trav sen fik vi trvar över bommar sen på slut fik hoppar över ett hinder. . det gick bra se filmen här under.

 

 

vecka 13

jag red noppe och susanne red salemon . vi börja skrittar . sen börja vi att travar sen fick vi ridar över bommar . i skritt sen bgjorde vi det i trav sen gjord vi det fast i ställe för slalom så fik vi galopera . det var kul se filmen här under.

 

 

vecka 12

jag red noppe och susanne red wagner i dag red vi som en 8 ochså red vi även över bommar och det var kul och allt gick bra men nopp fick för sig att galoper man jag hindra hon till det. då höll han sig lugn se filmen här under.

 

 

vecka 11

jag red noppe och susanne red wagner och vi börja med travar sen börja vi och göra framdelsvändning . sen gjord vi en övning se mer av det på filmen här under.

 

vecka 10

jag red noppe och susanne red cassi och i dag i dag trva vi och red lite skenkelvikning och banan var lite isig så vi fik tadet lungt i dag. se filmen här under

 

 

vecka 9

jag red noppe och susanne red cassi och i dag trvar vi först på fyrkan spårtet sen gjord vi en övning som man skulle rida som en fyrkant . och . sen travar v i på fyrkantspåret sen gjord vi de ti trav det gick bra . se filmen här under.

 

 

vecka 8

jag red noppe och susanne red cassi

i dag fik vi planer en egen lektion.

susanne gjorde. skenkvingingar börja jag med . travar på fyrkantspåret , backdelsvändningar. . sen på slutet blev det galopp.

Per .börja med travar sen gjord jag back delsvändning och sen gjord jag ryggning och fram delsvändning sen blev det trav på stora mitt volten . sen blev det glopp.

 

 

vecka 7

jag red noppe och susanne red leady . och vi börja med att trvar sen fik vi gloppera och det gick bra sen gjord vi fram delsvändning och sen glopper vi på stora mitt volten. se filmen här under.

 

 

vecka 6

jag red noppe och susanne red i wagner i dag red vi salom mellan korner först sen travar vi på fyrkant spåret , sen fick vi galoppera det gick bra ,men under lektion så drog noppe ri väg och jag i kapar och skrämde en anna häst . men alla satt kva. se filmen här under.

 

 

vecka 5

jag red noppe och susanne red wagner i dag fik vi travar och gjord lite ryggning och det var för halt för att gallopera på ridbanan . men det gick bra andå susanne och wganer höll på gå om koll. men hon klar sig utand et ändå.

 

 

vecka 4

i dag hade vi voltish för att det var för klat och vi hade noppe och vi fik börja med att travar , sen näta gågn men fik rid i gen så fik man glopper och träkta ut händerna i galopp . och det gick bra . det är alltid kul att gloppera barbackar. på noppe,

 

vecka 3

jag red noppe och susanne red wagner och vi gjord backdelsvändning och lite trav sen gick vi in i stallet och hade lite visa upp på hnad det var för klat och snörning .

vecka 2

jag red noppe och susanne red cassi i dag fik vi rida lite dresyr för att banna för var halt och vi gjord backa delsvändning och skenkelvikingi i slaom det gick bra men sen så drog noppe i väg 2 gånger men det gick bra ändå.