usanne ridning Höst 2009

usanne ridning Höst 2009

 

tisdag veckan 51

 dag red jag trolle . vi börja med att skrittar sån gjorde vi backdelsvändning . både höger och vänter varv , vi slutar med galopp runt volten . både höger och vänster varv . det snöa på mycke . och här under ni filmen och sista för denna termin.

 

 

tisdag veckan 50

i dag red jag leady och vi fick galloper i dag det gick fort vi fick göra skenkel viking i dag och det gick rba sen tra vi och vi skulel sitta och det gick bara och här unde rni filmen.

 

tisdag veckan 49

i dag red jag cassi och vi fick skritt i dag för banan var knölig och halt . vi gjord skenekl vikning och framdels vändning och det gick bra det var inte så kalt. och här under ni filmen.

 

tisdag veckan 48

i dag red jag noppe vi fick gör skenkel vikning och det gick bra han va glad . vi fick även gloppera. här under ni filmen.

 

 

Tisdag vecka 47

 

i dag red jag salemon . börja med travar . sen fick vi tränar höga trav och lång samtrav . sen red vi in på stora mitt volten . sen avsluta vi med glopp . och det gick bra här under ni filmen. 

 

 

 

 

Tisdag vecka 46

 

 

i dag red jag salemon och vi fick galopper och det gick bra och här under så ni filmen.

 

Tisdag vecka 45

 

  i dag red jag leady vi gjord volter och skenkel vikning vi fick även gallopper det gick for i galoppen men det gick bra ändå för mig och här under ni fimen.

 

 

 

Tisdag vecka 44

i dag red jag wagner i gen och i dag fick vi rid på öppna och slutan delen och även gloopera på volten . här under ni filmen.

 

 

Tisdag vecka 43

i dag red jag wagner första värma upp i trav galopper vi lite . Sen börja vi r rid program som lätt b:1 sluta med att travar. se filme här under.

 

 

Tisdag vecka 42

i dag red jag leday . och vi red lite dresyr och sen fick vi galoppera både i höger varv och vänster varv. här under hitta ni filmen.

 

 

Tisdag vecka 41

 

i dag red jag wagner vi fick rita lite dresyr i dag vi fick även galoppera och det bär regnar lite här unde rni filmen.

 

 

Tisdag vecka 40

I dag red jag leady och vi fick hopapr i dag det gick bra får mig hon är väldig snabb och här under ni filme vi fick även galopper .

 

 

Tisdag vecka 39

I dag red jag wagner vi fick rida ut i skogen det var kul och här under ni en liten film.

 

 

Tisdag vecka 38

I dag red salemon vi fick hoppar i dag det var kul och han lysnar bra på mig och ha är jätte duktig och hoppar och . man få hållar hi sig för ta stor kliv över. och här under ni filmen.

 

Tisdag vecka 37

I dag red jag Noppe och vi gick i genom fält sits vi fick äve galoper det gick bra men lysna inte bra på mig men jag fick var bestämt så lysnade han bättre här under ni filmen.

 

 

Tisdag vecka 36

I dag red jag cassi vi fick rida ut i dag och det var kul och det gick bra cassi var lydig i skogan och här under ni filme. 

 

Tisdag vecka 35

I dag red jag wagner . vi forsätter med att träna på sitta i den lotra sitts och sen över på sitt på rätt sitt ben och det gick bra vi avsluta med galopp både i höger och vänter varv här under ni filmen.

 

00:03:07 ( 1,08 mb )

 

 Tisdag vecka 34

I dag red jag leady och i dag var förta ridningen efter sommar uppehållet vi ritt lätt och så fick vi även galoppera. och det gick bra. här under hitta ni filmen.