susanneridningh08

Vecka 51 Tisdag

 

i dag red jag wagner och i dag var det sista gången för terminen . Vi fick välja lite vad vi ville göra på rid lektionen i dag vi fick galoppera och hoppar i dag . ett litet hindre . Wagner var slö i dag men ville allefall gloper . det gick bra här unde rni filmen.

 

 

Vecka 50 Tisdag

i dag red jag salamon  och jobbar med skänkelvikning ut på fyrkant spåret sen gjord vid framdels vandning. och sen travar vi lite grann . nu är det bara en ridning kva sen är det jul uppehåll.

 

 

Vecka 49 Tisdag

i dag hade vi teroi för att det var dålig väder för att rider det var mycke snö som komm och vi gick i genom hästen delar och träns . se mycke vi komm hi håg. här under ni några bilder

 

 

 

Vecka 47 Tisdag

i dag red jag  carklero . vi gjord sföljde vi fyrkantspåret i skritt sen blev det trav i volten .  jag var på övre volten. flyttning av häst och skenkelvikning i sid led .  jag fick bara trav men inge glopp gick det ej . Hon volle inte.

 

 

Vecka 46 Tisdag

i dag red jag noppe  vi fick galoper i dag vi gjord någont somm kllar för skenkel vikning det gå ut på att flytta hästen i sid led och det gick bra men han ville inte glopera först men sen fatta han glopp . och det gick bra , han ha en skön galopp .. här unde rni filmen.

 

Vecka 45 Tisdag

i dag red jag salamon vi gjord skenkel vikning det var inte så lätt men det gick bra vi gjord det i både hög och vänster varv . Fickj även trav . men ridbanna var lit isig men det gick bra att rida ändå.

 

Vecka 44 Tisdag

i dag red jag wagner  först rev i fykrant spårte sen recvi in på nedre och övre volter . nedre volte skriv sen fick vi galoper  . Det gick bäst i höger varv då fatt ha glopp bra men det blev bara ett var sen ville han ej inte mer .  trav på olika temo i trav sen skriv vi av dom på fyrkant spåret.

 

 

 

Vecka 43 Tisdag

i dag red jag salamon och det var ett tag sen jag red honom . i dag fick vi galooper första travar vi i en nedre volt två och två sen fick vi galoper när vi ha en bra trav det var kul och här under ha ni filmen från ridningen.

 

 

Vecka 42 Tisdag

i dag red jag noppe och vi skulle hoppar i dag det gick bra men först ville han inte trav då fick jag använda rid spö på han så han lysna på mig det gick bra då lysna han . då hopparde han bra . det gick bra.

 

 

Vecka 41 Tisdag

i dag red jag trolle och vi fick travar och sen gjord vi serbtine bågar över ridban vi gjorde det både i trav och i skritt det gick bra jag tyck trolle är en trevlig och lydig häst och här unde rni filmen.

 

Vecka 40 Tisdag

i dag red jag leady  . och fick trav lite grann först sen fick vi hoppar det gick bra vi red snett i genom fram till hindret och vi gjord det både i högert och vänster varv det gick bra men det var ej så skönt väder dugg regner lite grann men det gik bra att rida ändå. och här under ha ni filmen.

 

Vecka 39 Tisdag

i dag red jag salomon vi fick rid över bommar ochi skritt och i trav vi fick även hoppar allt gick bra . här unde rhittar ni filmen. salamon hoppar hög man få allt hållar hi sig när man hoppar med han

 

Vecka 38 Tisdag

 i dag red jag Noppe vi red ridvägarna se tränade vi på tvåsits och tresits  det jicbra  men man blev tröt i ben och vi har travat  hästen var dryg när han stanade i miten

 

Vecka 37 Tisdag

 i dag red jag tolle vi fick travar och tränar mer på hur mat sitter på hästen den lodraätta sitsen och det gick bra . här under ha ni filmen.

 

 

Vecka 36 Tisdag

 

först fick jag börja med att mocke .och i dag red jag ledady . hon ville inte stå stil när jag skulle uppe på henne mend till sist. Vi red ridvägar . och så travar vi ochså . gjord vi volter ochså . och här under ha ni filmen