Ridnings arkiv höst & våren 2009

Ridnings arkiv höst & våren 2009

 

pers ridning 2009

 

Måndag veckan 25

idag red jag salemon och i dag var det sista ridning för temin vi fick hoppar i dag först trav sen fick vi börja hoppar någont som kallas för studs det är när 3 hinder så efter vandra . och det gick bra salmon hoppar högt sen fick vi gloper och hoppar studs i galopp och det blev det högt det gället hålla sig . sen som avslut så fick vi hoppar ett hinder jag tog det i galopp och då gick det for se filmen här under.

 

filmen är på 00:07:22  26,06 mb

 

Måndag veckan 24

idag red jag salemon och vi fick rid ut i dag i skogen och det va skönt hästarna tycker ochså om att rida ut i skogen vi fick trav skritt och hopp över några samå hinder i skogen . här under ni filmen från ridninge.

 

 

filmen är på 00:02:14   08,17 mb

 

Måndag vecka 23

i dag red jag nope och det gick bra och i dag fick vi rida en bana som vi ska rida på avslutningen . det heter working equitation och det gick bra vi fick först börja gloppera och det gick bra det gjorde vi höger och vänster varv . sen fick vi börja rida banan en och en . gick bra för mig se filmen här under. och i höst blir det även working equitation som en pollyxcyp gren. som jag tänker vara med mer info kommer i höst.

 

filmen är på 00:12:02 25,09 mb

 

Måndag vecka 22

i dag red jag salemon och vi börja srittar . sen skulle vi rida dresyr progam som är lätt c1 och sen fick börja rida programet och an det gick rästså bra för mig här under ni filmen. och hoppasatt ni kommer gilar filmen.

 

 

filmen är på 00:07:10 25,09 mb

 

Måndag vecka 21

i dag red jag salemon och vi fick hoppar i dag . fick böraj värma upp sen börja vi att travar sen fick vi galoppera sen . Börja vi hoppar det var kul salmon hoppar högt . set gick bra . det kul hoppar här under se ni filmen.

 

filmen är på 00:10:23 37,08 mb

 

Tisdag vecka 20

(åter ridning )

I dag red jag salemon och vi fick börja travar sen fbörja vi mer äövar på byta sitt ben både i skritt och i trav det gick bra, sen fick vi bra skrittar som en åtta över ridbanan sen gjord vi det i trav . sen gick vi galoppera. och det gick bra men sen ble salomon red för någon så drog rakt övever ridbanna i full galopp . det va råddjur som han såg. men det gick bra sen glopper vi i gen . se filmen härde under.

 

filmen är på 00.09.24 min 33,08  Mb

 

Måndag vecka 19

I dag red jag Cassi och det gick bra och vi red lite bågar och centum volter och även glopper i volt  vi fick även göra skänkel vikning och här under ni filmen och hoppas att ni kommer gillar den.

 

 filmen är på 00.13,31 min 48,07 mb

 

Måndag vecka 18

I dag red jag salemon. och vi red ut i dag det gick bra det var skönt rida ut i skogen salemon lysna br apå mig vi trav och glopper i skogen här under ni filmen.

 

 filmen är på 00.03,45 min 13,06 mb

 

Måndag vecka 17

I dag red jag salemon och vi gjord bakdels vändningar och det gick bra sen fick vi travar och rida lätt sen gjord vi bak dels vänd ning i gen fast då travar då fick vi sitta . sen gjord vi bak dels vändning i igen fast då blev det galopp och det jag undan för salemon tycker om att glopper fort . och det gick bra sen gjord vi back dels väning i gen så blev det till galopp då gick det fort . då blev det fler varv jag fick till en bra glopp dä tykte . Här unde rni filme.

 

 filmen är på 00.06,02 min 21,08 mb

 

Måndag vecka 15

I dag red jag salemon och i dag skulle vi hoppar och vi börja med att travar först sen vi vi börja hoppar men då fick salmon för sig det skulle var glopp så börja glopper i full fart över inderet och det fick bra. sen hopar vi en bana och det gick och brta här unde rni filmen.

 

 filmen är på 00.04,00 min 14,04 mb

 

Måndag vecka 14

i dag red jag Leady och det gick fort i traven  och i dag fick vi hoppar det gick fort hon blev glad när vi skulle hoppar andra gång jag hoppar snubblar hon till men det gick bra det var lerig på ridbanan men annas var banan bra. Här unde rni filmen.

 

 

filmen är på 00.10,59 min 39,05 mb

 

Måndag vecka 13

i dag var snö väder och jag red noppe i dag detv ett tag sen och vi fick börja travar sen . gick rid lärare i genom om 2 punkts sts och 3 punkt sits och sen travar vi över bommar sen fick vi gloppera både i höger varv och i vänter varv och det gick bra.  och här under ni filmen.

 

filmen är på 00.11,00 min 49,07 mb

 

 

Måndag vecka 12

I dag red jag trolle och vi fick rida bar backar i dag det var inte så lätt att komma rupp på hästen men det gick bra ändå man fick hjälp av ridläraren. vi fick trav först en gjord vi back del vening. och det gick bra sen gjord vi volter. sen red vi skickask mellan koner vid varje kon så gjorder vi back delvändning. och här unde rni filmen.

 

filmen är på 00.00,03 min 32,06 mb

 

 

Måndag vecka 11

i dag Red jag casi . och det var kul får rida en anan häst och i dag fick vi görs käkel viking och sen gjord vi volte i trav sen gojord vi samma saka i gen fast i ställe för volterna så fick vi glopper det var kul cassi hade en snabb galopp . men det gick bra sen som avslutning på lektion så fick vi glopper på fyrkant spåret det gick fort då cass glopper fort då det var häftig.

 

filmen är på 00.07,30 min 27,0 mb

 

Måndag vecka 10

I dag red jag trolle . vi forsättade med skänek vikning och volter det gjord vi både i trav och i skritt och sen fick vi även gloppera . Det gick bra. sen fick vi även gloppera på fyrkant spåret det gick bra och . gick bra . och här unde rni filmen.

 

filmen är på 00.12,24 min 44,06 mb

 

Måndag vecka 9

I dag red jag trolle . Vi gjord skänkel vikning snett och det var inte så lätt sen red vi rid vägar som snett i genom och gjord några halv halt och inna vi fick fatt glopp det var bra under lag i dag för glopp. sen gjord vi ridväger och volt bytte varv då fatt vi glopp i gen . det var inte så kalt här unde rni filmen.

 

filmen är på 00.05.02 min 18,01 mb

 

Måndag vecka 8

I dag red jag leady och fick forsätta med halv halt och nytt var volte och ha en stäld häst i svängarna i volten . sen travar vi båd sitade och lätt ridning. Det gick rätt for i galoppen för leady ville dra på . och hon . sen stanna hon för att hon ville ha drag hjälp men gloppen gick bra ändå. och här unde rni filmen från dagen ridning.

 

 

filmen är på 00.05.38 min 20,04 mb

Måndag vecka 7

I dag red jag cassi och det jag gick bra och vi för forsätta m Med halv halten och vi böraj med att travar för få upp värmen det var lite kalt sen börja vi med halv halt för sakt vi ne i skriv sen travar vi då ha mena gjord en hal halt och sen fick vi gloper på fyrkant spåret sen galoper vi in på 10 c volt sen ut på fyrkant spåret men häst jag hade var svå fatt galopp . på och här under ha ni filmen.

 

filmen är på 00.11.19 min 40,08  mb

 

Måndag vecka 6

I i dag red jag leady för första gången hon var snabb men fick lungar ne henn lite och vi trav och på volterna sen jobbar vi med en halv halt sen på slutet fick vi galopera . det gick fort . vi galopper i höger och vänter varv. och här under ni filmen.

 

filmen är på 00.05.32 min 20,02  mb

 

Måndag vecka 5

i dag red jag trolle . i dag var det mycke snö på rid banan . vi fick galoppera mycke både i höger och vänster varv vi tränar på gör en halv halt som innebär att man stanna upp lite fast med inte stå still utan man gå lite . och det var inte så kalt eller att rida . och här under ni filmen från dagens ridning . och hoppas att ni kommer gillar den.

 

filmen är på 00.13.40 min 49,2  mb

 

Måndag vecka 4

i dag red jag noppe och det  snöa i dag när jag red och abban va bra för galopp så vi fick galoppera i dag . det var kul och noppe lysnade bra på mig . vi gjord volter och att byta sitt ben . vi fick galoper både i höger och vänster varv Här unde rni filmen,.

 

filmen är på 00.07.50 min 28,8 mb

 

Måndag vecka 3

I Dag börja ridningen i gen efte rjul uppehållet  och i dag var det lite halt på banna men det gick bra rida ändå och jag red salamon . vi gjord volter och övar på rida på rakt spår . det var inte så klat eller att rida här under ni filme från termine första ridning.

 

filmen är på 00.07.48 min 2,89 mb

 

 

Susanne ridning 2009

tisdag vecka 24

i dag red jag Wagner  och i dag red vi ut i skogen och det gick bra men wagner höll på och bockar sig . men jag satt kva i alle fall. det var skönt väder i dag red i . nu är det bra en ridning kva sen är det sommar uppe håll.

 

filmen är på 00.02.06 07,67 mb

 

tisdag vecka 23

i dag red jag Wagner och det gick bra och i dag fick vi rida en bana som vi ska rida på avslutningen . det heter working equitation och det gick bra vi fick först börja gloppera och det gick bra det gjorde vi höger och vänster varv . sen fick vi börja rida banan en och en . gick bra för mig se filmen här under. och i höst blir det även working equitation som en pollyxcyp gren. som jag tänker vara med mer info kommer i höst

 

filmen är på 00.03.38 13,03 mb

 

Tisdag vecka 22

i dag red jag wagner och han för slö och det blir svåare när man inte få ha ridspå på dreyr.och sen börja srittar . sen skulle vi rida dresyr progam som är lätt c1 och sen fick börja rida programet och an det gick rästså bra för mig här under ni filmen. och hoppasatt ni kommer gilar filmen.

 

Tisdag vecka 21

I dag red jag leady och vi var inte så många i gruppen i dag vi fick rida ut i dag det var sköt få rida ut när det är bra väder allt gick bra . sen fick jag sdal av henn och borsta henne . se filmen här under.

 

filmen är på 00.06.01 21,07 mb

 

Tisdag vecka 19

i dag red jag trolle . först börja vi att skrittar sen börja vi travar sen red vi rakt upp mitten vskulle vi göra en halv halt. sen sluta vi med glopp både i höger och vänster var och det gick bra.

 

filmen är på 00.03.57 14,03 mb

 

Tisdag vecka 18

I dag red jag Noppe och vi red ut i dag det gick bra det var skönt rida ut i skogen Noppe lysna bra på mig vi trav och glopper i skogen här under ni filmen.

 

filmen är på 00.02.13 8,09 mb

 

Tisdag vecka 17

I dag red jag wagner och vi gjorde backdels vändning och sen travar vi sen gjord vi back dels vändning och då trav vi fast då fick vi sitta här under ni filmen.

 

filmen är på 00.02.27 8,98 mb

 

Tisdag vecka 15

i dag red jag noppe och vi skulle hoppar i dag det är för vi skulle få trän inna för det ska blir en pås äggs hoppning nästa veckan det bra man kan tränan inna . det gick bra här under ni filmen från dagens ridninge.

 

filmen är på 00.03.10 12,05 mb

 

Tisdag vecka 14

 dag red jag Cassi och det och i dag fick vi hoppar det gick bra att hoppar med cassi hon var duktig på hoppar det kul få börja hoppar och vi trav även över bommar ochså och vi fick även gloppera i dag och rid banan var lerig blöt i dag men det gick bra rid ändå. här unde rni filmen.

 

filmen är på 00.07.14 26,02 mb

 

Tisdag vecka 13

jag red cassi i dag detv ett tag sen och vi fick börja travar sen . gick rid lärare i genom om 1 punkts sts och 2 punkt sits och sen travar vi över bommar sen fick vi gloppera både i höger varv och i vänter varv och det gick bra.  och här under ni filmen

 

filmen är på 00.05.00 18,0 mb

 

Tisdag vecka 12

i dag Red jag Leady. och det var kul får rida en anan häst och i dag fick vi görs käkel viking och sen gjord vi volte i trav sen gojord vi samma saka i gen fast i ställe för volterna så fick vi glopper det var kul Leady rusa på i galopper  . är en härlig häst att rida på.

 

 

Tisdag vecka 11

i dag Red jag salomon . och det var kul får rida en anan häst och i dag fick vi görs käkel viking och sen gjord vi volte i trav sen gojord vi samma saka i gen fast i ställe för volterna så fick vi glopper det var kul salamon rusa på i galopper vill gärn girn alite i hörna på rid banan . är en härlig häst att rida på. här unde rni filmen.

 

filmen är på 00.14.12 51,01 mb

 

 

Tisdag vecka 10

I dag red jag Nope . första travar vi  centrim bågar i trav . av skaktning till galopp . sen glopper vi på fyrkant spåret. noppe var dryg i dag lysna til från på mig. Han vill gärna göra som han själv vill tro han.

 

 

 

Tisdag vecka 9

I dag red jag wagner och det gick bra vi fick rida rid vägar och och gloppera på fyrkant spåret och även någ volter , Och det var inte så klar och wagner var rigtig pigg i dag. så jag var nöjd. här unde rni filmen.

 

filmen är på 00.03.10 11,05 mb

 

 

Tisdag vecka 8

i dag red jag på  Leady vi skritad föst sen travade vi  sen skrilade vi runt i volten jag var på uppe volten sen och böt vilt sen galopperade jag  lite två gånger galoperade jag hon var dryg hon drog  i väg

 

 

 

Tisdag vecka 7

i dag red  jag cassi det är en vit häst och var en liten större häst och det var kul prova en ny häst i dag gjord vi halv halte i förs börja vi med gå till skritt från trav sen gjord vi det hela till en halv halt.  sen var det några som galopera . och här unde rni filmen från dagens ridning .

 

filmen är på 00.06.06 22,01 mb

 

Tisdag vecka 6

i dag red jag noppe vi fick jobbar med halv halt och gjord volter och sen fick vi glopper . det var inte så kalt och noppar lysna bra på mig fast  han ville inte gloper först men sen fattade han glopp.

 

 

Tisdag vecka 5

i dag red jag noppe inan vi börja rid mockade vi  vi skritade föst sen i 10 cm s volt i skrit föst  sen jode vi det trav sen red vi slalom  i skrit fust sen trav  sen på slutet galopperade jag   han galoppera  ella  fykatspåret jag fick ta in sur guben noppe tog av treset på honom och sadel sen bostade jag och tog undan efter mig det var två nya i min grupp

 

 

Tisdag vecka 4

i dag red jag leday . först skrittar vi . senar fick vi börja travar vi  sen gjorde vi 10 cm volt. fick fick sen gloper efter att vi gjord en volt  det gick bra . och här under ni filmen.

 

filmen är på 00.03.38 13,03 mb

 

Tisdag vecka 3

I Dag börja ridningen i gen efter jul uppehållet  vi red lite rid vägar och hästen jag fick rida på i dag heter wagner det var ett tag sen jag red honom . och han är rätt lat av sig så man få jobbar med skänklerna så gå framot. men det gick bra här under ha ni filme.

 

filmen är på 00.04.38 16,08 mb