index210

tack för denne termin

lucia firande .

Nu ha vi haft lucia firande det blev ett fint lucia tåg och ni hittar mer info i meny och under julmys 2010,

lucia närma sig .

ridninghosten210_index12

snart är det lucka den 12 ska vi lucia . och mer info om det hittar du på meny och under julmys 2010 och hoppas att ni kommer gillar den sida.

 

Lucia träning den 5 dec

och ni hittar mer info i meny och under Julmys 2010 och hoppas att ni kommer gillar den sidan och vi ha inte så många ridningar kva nu för det Jul uppehåll men allt kommer att finnas kva och kommer att arkivera mer info komemr senare.

I dag ha vi teori för det var för kalt rid mer info hittar du under höst 2010 och nu är det inte så mångar rid lektioner kva för det är jul uppehåll men allt kommer att finns kva i vårt akriv mer info kommer sneare..

ridninghosten210_index8

I dag var ridbanan lite hal och mycke snö.

så det blev en lung lektion ingen glopp . mer info hittar du under höste 2010.

 

I dag var vi på en tur ridning mer info hittar du på tur ridning sidan som du hittar i meny . och hoppas att du kommer gillar sidan .

Tisdag den 2 Nov så regnade mycke när vi red se bilden här under.

söndag den 31 okt hade vi dresyr i km filmen hittar du under km . som du hittar på meny

 

snart_Km

Dresyr.

I red vi lite dresyr . och du hittar filmen och mer info från lektionen under hösten 2010 som du hittar på meny. vi ha även uppdaterat bildgallery.

Hoppträning . Inför Km

ridninghosten210_index5

I dag hade vi hopp träning i nför km och det gick bra du hitter filmen under km hoppning som du hitter i meny . och hoppas att du komemr gillar filmen besök gärna bildgallery det finns nya bilder dä nu.

Km är den 9 oktomber och det ska blir kul var amed i km det första gången jag med i km i hoppning vi kommer lägg upp filem efter km som ni kommer hittar på sidan km hoppning som ni hittar på meny, ha det så bra. och besök gärna länk sidan dä finns det nya länkar nu det var allt för denna gång.

 

ridninghosten210_index2

Nu vi hoppat lite

i dag fick vi hoppar lite mer info hittar ni under hösten 2010 och sidan uppdater så fort vi ha ridit ha det så bra tills nästa uppdaterning

I dag Hoppade vi …

du hittar mer infi på film sidan finns en film från lektion och hoppas att du kommer gillar den . ta gärna en titt i galleryt .

 

ridninghosten210_index3

Nu är ridskolan.org i gång

Nu ligger nya designe upplagt som ni se och altl funger nu fel fritt utan problem men om ni upptäkte någont är fel på sidan kan ni använda kontakt formulär som nu hittar på kontakt sidan ,. och hoppas att ni kommer gillar denna nya design.

 

Ny design snart på gång.

Nu är det inte långt kvar för nya design lanseras på ridskolan.org design kommer blir snyggare ni kan se bild här under hur nya designen komemr se ut .

nyaridskolan_org

Ni börja det blir kallare och men vi rider änd då få man börj kla på sig mer kläder så man inte fryser och snart komm vi ut med en ny design här på ridskolan.org och det blir börja av oktomber så hoppas ni kan väntar mer info komer snart. och det var allt.

 

Mörkt börja närma sig

ridninghosten210_index4

Nu börja det att blir mörkare på kvällarna och lite kallare vi närma oss mot hösten och sen kommer jo snö och det blir det jo ljusare men då kommer jo kylan vi är nu i gång med ridningen efter sommar uppehållet vi uppdater sidan varje veckan vi ha även ett forum nu som ha adress www.ridskolan.org/forum som är helt gratis att vara medlem på inge spam få ni från det.

 

Då var ridning i gång i gen efter somm uppehållet det är kul att få börja rid i gen så nu kommer vi att uppdatera denna sidan varje veckan nu och hoppas att ni ha haft en bra sommar och nu finns det nya bilder i galleryt

.och snart kommer vi byta design på ridskolan.org mot en snyggare denna design vi ha nu ha vi haft i fler år och vi tycker det dags byta mot en ny och snyggare så vi kommer lägg upp mer info senare .

ridninghosten210_index1

tack_h2010

Nu är det bra en vacka kva sen börj termin då börja vi att uppdter sidan med nya bilder och film snart komemr vi även att uppdater länk arkivet.