index2011

tack_h2010             

Nu är vårtermin slut och vi ta ett sommar uppehåll på sidan men vi till backar till hösten. med nya uppdaterning men allt finns kva från denna termin som bilder , filmen så ni kan tittar på den så få ni ha en Bra sommar..

information

 

 

Film från hästarna i hagen

Här kommer en film från hästarna i hagen. det filma nån veckans sen . se det blev någotn nytt. på sidan det jo sommar uppehåll på ridning. vi sitter just nu och tittar genom vårt film arkiv efter någont kul att lägg ut under sommar ha det bra.

 

våren termin 2011. är slut nu.

Nu ha vi ridit för sista gånge för denna termin och vi börja i gen till hösten och vi ta nu sommar ledig från denna hemsidan men allt komemr finnas kva från termin de tkomme rni att hittar under våren 2011 . vi vill tackar alla som ha besökt sidan under våre ha en bra sommar.

leadyihagen

 

Nytt bild gallery

Nu ha vi byggt om vårt bild gallery till ett snyggare och hoppas att ni komemr gilalr det och det var allt för denna gång nu är bild gallery mycke snyggt tycker vi.

 

sista ridlektion. närma sig.

Nu ärt det bra en ridlektion kva sen är det osmmar uppehåll för temin och och då ta vi även ett sommaruppehåll från hemsidan men allt komemr finnas kva under rullningslitan dä ni hittar alla dran terminer. och vi hoppas att ni ha haft glädje av hemsida om det så ni är interserat av att sponsar sidan. så kan ni göra det genom mail till ridskolan (at ) Nordin.se och ha det så bra.

hastflok1

avslutning2011

den 19 juni så är det ridskole avslutning. och sen rider vi en gång till sen är det sommar uppehåll. det innebär vi även ta ett sommar uppehåll från hemsidan. men allt kommer finnas kva.

 

Avslutning närma sig

Vi ha bra 3 rid lektion kvar sen är termin slut . vi ha även en avslutning. som man få visa upp sig vad man ha lärt sig under terminen . och mer info kommer senare . och sen ta vi ett somamr uppehåll på sidan men allt kommr finnas kva så ni kan se på filmer och bilder. och under sommar kommer vi bygga om vårt bildgallery elelr vi ska fesöka få det klar till avslutning. ha det så bra.

 

Nu ha vi haft 1000 besöker på hemsidan och det känns kul tycker vi eftersom vi lagt ne mycke jobb på sidan och få mer trafik och vi se det öka trafik på sidan för varje dag och det känns kul för oss folk hittar till vår ridsidan . och det var allt.

 

Pers privatlektion 2011

Nu ha jag haft privat lektion och den hittar ni på meny och under privatlektion 2011 och på den sida hittar ni även filmen . det var en lärorik lektion jag fck. gå in på sidan så se ni hela filmen . hoppas att ni komemr gilalr filmen.

ledyindex

Nytt bild gallery.

Nu ha vi lansera vårt nya bildgallery. vi hoppas att ni kommer gillar det och vi jobbat mycke med det få det så bra så . och den ha ny design . och ett bättre upplägg. länk till det är www.ridskolan.org/gallery . ta en titt själv om ni förslag kan ni skriv det i gästboken. tack. ha det bra.

 

 

: termin närma sig sitt slut :

Nu är det inte så många veckor kva förs ridning slut . men vi kommer ha ett sommarupehåll på hemsidan. allat komemr finnas kva . så mer info kommer snare.

 

 

 

Påskäggs Hoppning 2011

Nu ha vi haft påskäggshoppning och ni hittar filmen och info undr påskäggs hoppning 2011 . på sidan. och hoppas att ni kommer gillar dom filmerna ta en titt äveni bild gallery det finns bilder från påsk äggs hoppning.

paskaggshoppning2011index

 

NU Blir det ett uppehåll.

Nu blir det ett lite påsk uppehåll men vi kommer uppdater sidan ändå för vi ska ha påsk äggshoppning ha det så bra .

 

gladpask

Nu Ha våren kommit

snön håller på att smälta

 

det känns bra våre ha kommit och att den kalla kylan att gett sig av . vi komemr börja få hoppar snart när banna underlag blir bättre.

 

 

vi ha haft ridsidan i 5 år nu det känns kul vi mångar besöker här under ni lite info hur det hela börja.

  • 2007 börja vi med ridskolepojken.com
  • 2008 blev det ridskolan.org då fanns det några bilder och film
  • 2009 kommer även en ny design och en webshop .
  • 2010 komm det en ny design inför termin ,
  • 2011 gjord vi om meny mot en snyggare grafik och ett nytt bild gallery.

 

 

Nu ha snön börja smält så snart är våren på gång det käns skönt då kan vi börja hoppar det ska blir kul och besök gärna vårt bilgallery .

Nu börja våren att närma sig och det börja blir ljusare på kvällana det är jo bra då blir inte ridbanan så hård och isig .

 

varenindex.2011.4

sportlovskul

 

Nu ha det börja blir ljusar på kvällarna det käns skönt vi gå mot varmare tider. för vi rider jo ute året om besök gärna vår bildgallery som uppdaterat . varje veckan.

varenindex.2011.2

vi närma oss nu mot våren

snart blir vår om några månader och då blir det ljusare varmare . för vi rid jo ute året om .besök gärna vårt bild gallery.

Våren första bild.

varenindex.2011.1

Första lektion för termin

Nu ha vi haft vår första ridkletion för terminen mer infom den hittar du under våren 2011 som du hittar på meny nu kommer vi att uppdater sidan i gen efter ett jul uppehåll och hoppas att nu kommer gillar sidan även denna termin.

Vår termin 2011

Nu är det bara några dagar kva tills ridning börja i gen och här unde rni lite film med bilder som vi ha tagit under 2010 menn ni hitt fler i vår gallery . ha det så bra.

 

 

Tack för denna termin

Nu är hösttermin slut och vi ta ett jul uppehåll på sidan men vi till backar den 10 januari med nya uppdaterning men allt finns kva från denna termin som bilder , filmen så ni kan tittar på den så få ni ha en god jul och gott nytt år.

godjul