index2010

Ny design snart på gång.

I dag fick vi rida en bana och sen fick vi hoppar ett lite hinde det gick bra.

varen index 2010

NU har vi inte så mångar ridningar kva förs det är sommar uppehåll och det innebär vi ta uppehåll från att uppdatera denna hemsida mer men allt fins kva så ni kan tittar rund på sidan och någon ne läggning av sida kommer ej att blir. Mer info kommer senare.

varen2010.1

Nu våren kommit

med ljusar kvällar och snart är alla snö borta och så ska det blir varmare nu vårt bildgallery snart klart mer inf om det kommer snart. PÅSK ÄGGS Hoppning 2010 mer info om den hitte rni på meny och på den finns det bilder och filmer och hoppas att du kommer gillar den.

Nu ta vi påsk uppe håll  från sidan och ridning vi till backar med nya uppdaterning v. 15 och det bra.

Nu börja vi närma oss mot påsken och det är påsk uppehåll på ridning då ta vi ledig från denna sidan med att uppdatera den men vi komemr till backar efter påsken med nya uppdaterningar. det har kommit snö och det ha snöa hela kvällen under när vi red så frågan är när blir det vår. i dag har vi ridit ut i skogen

 

snart börja det att blir ljusar på

kvällarna det känns bra och vi glider nu mot ljusare tider nu. det känns skönt . Nu börja våren närma sig . nu är det solig kväll och inte så kallt det jo bra och här under du fin bild från ridklubben och vi uppdatera sidan varje veckan med någotn nytt.

Tisdag v. 6 & 8

i dag vick vi sitt på en häst med ridlärare Longering för det var lite kla för rida i dag men det det gick bra . i dag så snö det hela tid medas vi red men det gick bra men hoppas vi få bättre väder näst veckan . det jobbigt när det snöa för hästna blir jo blöta vi red jo barbackar det ble kanse lite halt. rygg . får dom jo lite blöt.   Nu är ridningen i full gång och sidan uppdater varje veckan och nu börja det blir ljusare på kvällnar vi glier mot ljusare tider.

ridning1

Reklamfilm för ridskolan.biz

Nu finns reklam film ute för ridskolan.biz och den kommer även ligga som småningen om ute på youtube . mening är filmen ska locka fler besökare.

Nu är vi inne på andra veckans ridlektion . det skönt ridning ha kommit i gång .  bilder hittar ni i gallerit

I dag Börja ridning för terminen och vi vill hälar er välkommen till sidan nu efter jul och nyårs uppehåll nu kommer sidan börja uppdateras varje veckan med nya filmer och bilder. Och här ni termine första bild. filmern ni hittar ni under pers ridning vår och susanne ridning vår och ha det så bra.

ridning4

Nu är det bra en veckan kva tills ridning börja då komemr det nya film och bilder från ridningen . vi komemr jobba mygget med denna sidan under våren. Nu är det inte så många veckor kva för vårtermin börja . den börja veckan 3 och det är nästa veckan. ni kan gärna kollar på bilder filmer från tidgare termin. Mer info komemr snart.

sno