hösten2010

Hösten 2010

för se filmerna så högklickar ni med musen så få ni fram meny & klickar sedan på spelar upp

per v.51

i dag hade vi teorie för att det var för kalt rida vi lida ben och hur man gör för lägga ett förbands på hästar och se

 

susanne v.51

i dag hade vi teorie för att det var för kalt rida vi lida ben och hur man gör för lägga ett förbands på hästar och se filmen här under.

 

 

per v.50

 

i dag red jag Pilot i gen och i dag gick det mycke bättre han sparna inte lika mycke som förra veckan och vi red halva lektion sen hade vi teori och gjord någonts om heter knoppra häst det är då flätar man mannen . se filmen och bilden.

 

ridninghosten210_index13

 

susanne v.50

 

i dag red jag wagner vi fick trvar och glopper ajag fick en bra glopp på han .vi red halva lektion sen hade vi teori och gjord någonts om heter knoppra häst det är då flätar man mannen . se filmen

 

 

per v.49

i dag red jag Pilot och ha sprang och sprang men jag lyckas sen få ne vi gjord fram dels väning och dom andra glopper men inte jag fö att jag red en ny häst men det gick bra se filme här under.

 

 

 

susanne v.49

i dag red jag salemon vi börja med att travar sen gjord vi fram dels vändning . trvara sen fick vi galopper från h och sakt av M . det gick bra se filmen här under.

 

 

per v.48

I dag hade vi teorie vi gick genom ryttarmket som vi ska ta under våren så blev det inge film i dag men det blev bilder ta en titt i bildgallery så de ni bilderna det var allt för denna gång. sen fick vi borsta på hästarna.

ridninghosten210_index10

suanne v.48

I dag hade vi teorie vi gick genom ryttarmket som vi ska ta under våren så blev det inge film i dag men det blev bilder ta en titt i bildgallery så de ni bilderna det var allt för denna gång. sen fick vi borsta på hästarna.

ridninghosten210_index9

 

per v.47

i dag red jag Noppe vi gjord framdels vändning och sen fick vi trav på volt och på fyrkanspåret . ridbanan var hal i dag . men det gick bra se filmen här under

 

 

susanne v.47

i dag red jag wagener vi travar och skrittar sen vi vi görar volter vi forsätter jo med ridbanan var hal .. skenkel vikning . se filmen här under. och det gick bra.

 

per v.46

i dag red jag Noppe vi travar och skrittar sen vi vi görar volter vi forsätter jo med samma som förra veckan . skenkel vikning . se filmen här under.

 

susanne v.46

i dag red jag ca ssie vi fick skrittar och trvar ridd banan var hal i dag men vi göra skenkel vikning och det gick rättså bra sen gjord vi volketer . se filme här under.

 

 

per v.45

i dag red jag salemon och vi fick travar och skrittar för banan för för halt och vi öve rpå skenkel vikning se filmen här under.

 

 

susanne v.45

i dag red jag wagner och vi fick trava roch skrittar tränar på volte och sits se filmen här under.

 

 

per v.44

i dag red jag Noppe barbackar och vi red lite volter sen red vi som en åtta sen fick vi galloper i höger och vänster varv sen fick vi gallopper på frykan spåret det gick bra fas man red utan sadel det gick bra sefilmebn här under.

 

 

susanne v.44

i dag red jag wagner vi tränar på galopp fattningar och det gick bra jag fick till rättså bra galopp p wagner fas han lite slö. se filme här under

ridninghosten210_index6

 

per v.43

i dag red jag Noppe barbackar vi tränar på dresyr program och det gick bra vi fick även glopper det gick bra fats man red utan sadel och se filmen här under

 

 

susanne v.43

i dag red jag salemon och vi red dresyr program och det gick bra , och fick fick även glopper men jag fik en glopp bra glopp .sen filmen här under.

 

 

per v.42

i dag red jag Noppe barbackar vi tränar på dresyr program och det gick bra vi fick även glopper det gick bra fats man red utan sadel och se filmen här under –

 

 

susanne v.42

i dag red jag wagner och vi red dresyr program och det gick bra , och fick fick även glopper men jag fik en glopp men sen vill ha n inge mer i dag va han lite lat se filmen här under.

 

 

per v.41

i dag red jag nopp och vi red delar ut ett dresyr progrma och det gick bra vi fick även gloppera och jag galopper utan stug byglar . det gick lättar få galopp då . se filmen här under.

 

 

susanne v.41

i dag red jag salemon vi red delar ut dresyr program och det gick bra vi fick galopper och det va kul och det gick bra men det gick fort se filmen här under.

 

 

per v.40

i dag hade vi någotn som heter visa upp häst på hand det gör man vi utställning och vid tävling och jag fick ha noppe sen på slutet fick vi rid barbackar och det var kul se filmen här under.

 

susanne v.40

i dag hade vi terori vi hade någotn som heter vis upp häst på hand det gör min vid utställning och vid tävlingar , och det gick bra jag hade wagner och som jag fikc visa upp och hästen skulle stå still . och det gikc bra.

 

per v.39

i dag red jag salemon vi red en ban och förs fick vi börja gloppera vi fick galopera sentt i genom och det gick bra sen fick vi hoppar i galopp och det gick bra se filmen här under

 

 

 

susanne v.39

i dag red jag wagner . vi red en ban i travar . 2 rak hinder och två sentt i genos hindre det gick bra men wagner är slä så man få och saitt jobbar med han . se filmen här under.

 

 

per v.38

i dag red jag salemon vi fick börja med skrittar sen fick vi börja trvar över bomm i lätt ridning sen var det fält sits mellan bommarn askulle det var 3 punkt sist sen fick vi galopper i fält sist det gick fort sen fick vi stå i 3 punkt och sen fick vi sitt i galopp sen var det dags för stå upp se filmen här under

 

 

susanne v.38

 

i dag red jag på salemon vi börja med att skrittar sen börja vi att trvar och stog upp i 2 punkt sits. sen travar över bommar i lätt ridning . och adnra gånger så var det fält sits i två pung sen tredje gång så var det 3 punt siten det var allt se filmen här under.

 

susanne v.37

i dag red jag på salemon vi fick rida ut i skogen vi travar i skogen det gick bra se filmen här under

susanne & salemon hosten 2010

 

 

 

per v.37

i dag red jag på salemon vi red ut i skogen vi fick trvar i skogen sen på en äng så fick vi glopper det var kul sen så kaloper vi på en rak sträcka det va ochså kull men fick hålla i sig för det gick fort. se filmen här under.

 

 

susanne v.36

i dag red jag på cassi vi börja med att skrittar . travar över bommar . i andra varve fick vi stå i fält sit över bommarna. som låg på marken se på filmen här under.

 

 

per v.36

i dag red jag på salemon vi fick hoppar på medlinjen med 12 cm mellan rummar mellan hindra vi fikc först galopper och sen fick börja hopapr i galopp och i fält sits . salemon dro gpå i full fart gällde att man höll i sig och i vänter varv då gick det fort och vi stog i fält sits . då gick det fort se filme här under.

 

 

susanne v.35

i dag red jag på salemon vi börja med att travar . sen glopper vi på fyrkant spåret . sen red vi över bom med volt sen glopp efter volten . sen hoppade vi och det gick bra första hoppade jag 30 sen hoppade jag 40. se filmen här under.

 

 

per v.35

i dag red jag på salemon v börja med gallopera och sen red vi över bommar sen gjod vi volt sen hoppar de vi över hindre sen sen fic vi hoppade en och en jag hopparde 65 och det gick bra se filmen här unde.

 

 

susanne v.34

i dag red jag på wagner och vi tränar på sitsen och han var slö sen fick vi galopper det gik så dä men han ville inte gloppera så mycke hästarna ha jo haft sommar lov se filmen här under.

 

 

per v.34

i dag red jag på salemon vi över på siten och så fick vi galopper salmen drog på fort i galopper det var en skön galopp men fick till och så över vi på sitt i trav och på för man ha jo kunna glömt lite under somamr man salemon höll på att bocka sig fler gång men jag satt kva ändå. se filmen här under.    h