Hösten 2011

Hösten 2011

för se filmerna så högklickar ni med musen så få ni fram meny & klickar sedan på spelar upp

veckan 51

i dag red jag Pilot & susanne red salemon vi fik planer egen ridlektion i dag. susanne gjord skänkelvikning . och travar framdelsvändning. Per gjord fram delvänding , backdels vändning och barbackar och det gick bra han var lung och fin idag.

 

veckan 50

i dag red jag Pilot & susanne red Noppe vi travar och gjord framdels vändning och skenvikinig och pilot vad jätt fin i forma i dag och han gick bra . och . nu åter stå det bra en ridning sen är det jul uppehåll.

per-&-pilot-index1

susannenoppeindex

 

veckan 49

i dag red jag Pilot & susanne red cassi och vi gjord skenk vikinig och framdelvändinig och i dag blev de tinge trav för banna för knölig och hård men det gick bra ändå.

 

veckan 48

i dag red jag Leady & red salemon i dag och vi fick tränar på fram dels vändning och det gick bra sen fik vi göra skenklviking för att banna var för hal i dag så det blev inge glopp i dag se filmen här under.

 

veckan 47

i dag red jag Pilot & red Leady i dag över vi på galopp fattningar och i volt man skulle rida genom bommar men jag tog det i trav och det gick bra . susanne gick de tinte så bra för leady vill inte galopper i dag.

 

veckan 46

i dag red jag salemon & susanne red wagner i dag över vi på galopp fattningar det gick bra det gjord vi i volt vi fik rull på i volterna det var under se filmen här under.

 

 

veckan 45

i dag red jag salemon & susanne red wagner vi fik hoppar i dag och vi hoppar det studs det var kul och det gick rättså fort men det gick bra se filmen här under.

 

 

veckan 44

i dag red jag pilot & susanne red salemon vi red liten bana med göra volter och träna rpå svänga roch ha häsr rak när det är rak spår se filme här unde.

 

 

veckan 43

i dag red jag Pilot &susanne red salemon vi red dresyr i dag för vi ska h km till helgen och vi red först ld1 det sk jag var amed på oc det gick bra se filmen här under.

 

veckan 42

i dag red jag cassi & Susanne red Noppe och vi red dresyr och vi red ld.1 och det gick bra . sen fik vi gloppera. det gick bra beskög gärna bild gallery.

 

veckan 41

i dag red jag pilot & Susanne red på cassi vi red dresyr och det gick bra men först spra pilot fort och men sen lugnar han ne sig sen gjord vi fram del vändning och sen gloper några jag travar.

susannecassi

 

perpilot

 

veckan 40

i dag red jag salemon & Susanne red på cassi och id ag fik vi hoppar det var kul och så hoppar vi även en bana se filmen här under besök gärna bild galleryt.

 

veckan 39

i dag red jag noppe & Susanne red på pilot och efter ett tag så böt susanne häst för pilot var för stark sen trav vi och tränpa halv halter och och jag red bar back och det gick bra ocg på slutet fik vi galopper. se filmen här under.

 

 

veckan 38

i dag red jag pilot & Susanne red på wagner vi red ut i skogen och det gick bra men pilot blev pigg i skogen men det gick rästså fort i traven men allt gick bra.

veckan 37

i dag red jag pilot & Susanne red på wagner i dag över vi på galoppen och tränar på rida långsamt över bommar och det gick bra . se filmen här under.

 

 

veckan 36

i dag red jag salemon & Susanne red på noppe och vi hopparde i dag det var kul det gick bra men salmon tog hög kliv .och se filmen här under det var allt besök gärna bilgallery.

 

 

Veckan 34

i dag red jag pilot & Susanne red på leady och vi hopparde i dag det gick bra . och det var kul att hoppar med pilot . det var allt för denn gång. nu ta vi en veckan semster från sidan. vi till backar v.36 med nya uppdaterningar.

 

 

Veckan 33

i dag red jag pilot & Susanne red på Jate`k vi ridar i volt och vissar galoppera och det var kul få börja rid i gen efter sommar uppehållet . se