höasten2008

Alla tidigare klipp från sidan ” hitta du under ridning våren 08.

vecka 51 Måndag I

dag red jag salamon och vi fick följa vad vi ville göra i dag för det var sista ridning . För teminen . Fic skulle få hoppa och gloppera i dag . vi börja med . Att värma upp hästarna i trav . med ridläraren gjord ordning hopp hindret . sen fick vi böra hoppar i trav . sen så höjde hon det då skulle vi fatta glopp efter hindret . som ett bra avslutning på termine så . fick vi gloper apå fyrkant spåret .  Salamon Han fick upp en himla hög frat i glopp så jag fick lunga ner honom. men jag satt kva . här under ni filmen.

Vecka 50 Måndag

i dag red jag  salamon vi gjorde i dag hela volte och skenkel vikning det gick bra senare fick vi galoper på små volte det  gick fors slamon tycker om att gloppera fort . och här under ni filmen från dagen ridning.

Vecka 49 Måndag

i dag red jag  noppe vi fick hållar på med fram delsvendig och det gick bra . så gjord vi lite volter och vi gjorde det både i skritt och i trav sen fick vi även glopera det va kul det var ett tag sen det gick bra . vi gloper både i höger varv och i vänster varv. och här under ni filmen.

 Vecka 47 Måndag  

 

  i dag fick rida en ny häst . och det va kul få prova en ny häst det gick bra . vi skritt först sen börja vi med någont som kalls för för flyttning . det gå ut på flytta hästen i sid led och det gick bra.  senare fick vi börja trava långsam trav . det gick bra det va skönt väder att rid i . Vecka 

46 Måndag i

dag red jag trolle och det gick bra i dag var ridbanan så pass bra så vi fick galopera det va kul och vi gjord skänkel vikning och flytt hästen i sid led det var inter så lätt men det gick bra ändå det blåste lite grann . han vll inte fatta galop så bra men det var för det blåste mycke . Här under ni

filmen.

Vecka 45 Måndag

i dag red jag noppe och det var halt på ridbanan så i dag blev det bra skritt och trav och ingen galopp . Och vi gjord senkelvikning i höger och vänter var det gick bra först ville han ej men jag gav mig inte till sist så lysnade han på mig . det var skönt väder det regne lite grann men det gick br aändå. och här unde rni filmen

Vecka 44 Måndag

i dag red jag salamon och det gick bra vi skulle trav somi en åtta rund två korner och det var kul sen fick vi även galopper i volter först ville han ej gör det men då la jag på sridspö på han då fatt han galopp och det gick fort var skön galopp jag fick till . och här under hitta ni filmen.

Vecka 43 Måndag

i dag red jag noppe vi fick rid på nedre volte i trav och i galopp för ville han ej lysna på mig men sen gjorde han det . vi skulle ha hästen stäld när na man rider på ett böjd spår . det blåste lite grann men det gick bra änd här unde rhitta ni filmen från ridninge och gör även ett besöka i gallerit.

Vecka 42 Måndag

i dag red jag troll och det var ett tag sen jag red honom . I dag fick vi rid över bommar och galoper och även hoppade över lite hindre det gick bra man han tvänit för mig först men sen hopparde han . det gick bra . jag satt kva . och här under ha ni filmen.

Vecka 41 Måndag

i dag red jag salamon i gen och det gick bra vi fick rigenom någotn som kallas för servtinebågar och efter tag så fick vi även gloper men man skull sakta av til tev på ett bestäms ställe det var ej så lätt men det gick bra allefall . och här under ni filmen.

Vecka 40 Måndag

i dag fick jag byta häst med en i gruppen för jag var för lång att rida på den så jag fick rida salamon   det är min favorithäst . I dag skulle vi träna på Hur man fatta galop på ett bestämt ställe Det gick bra men i höger gick det ej så br autan han fatta vänster för han skulle fatt höger galopp men . till sist gick det bra  deå blev det rätt.  och då gick det unda så fort så jag han inte stanna utan han rusa på . Men sen gjord jag ett nytt fesöka då gick det mycke bättre . Och här under hittar ni filmen.

Vecka 39 Måndag

I dag red jag Noppe och vi fick hoppar i dag i gen det var kul . vi fick hoppar fle hinder . oilika storlekar. det kul att få hoppar snart komemr väl skyla och vinter då blir de tnog inte så mycke hoppning. Här under ni filmen.

Vecka 38 Måndag i dag jag salamon och vi fick hoppar  i dag ochså det var kul . Vi fick även galoper och den börja travar över bommar i stå 2 pinkts sits det gick bra sen fick vi börja hoppar för vägar han att hoppar men sen hopparde han fins utan problem . Det är kul hoppar . Tycker jag . Och här under ni filmen .

Vecka 37 Måndag

i dag red jag trolle i gen och det gick bra i dag fick vi  hoppar . Första red vi över bommer och sen hopparde vi förs vägre trolle men sen hopparde han han jo rätt för bommar och lite små saker. och här under ni filmen.

Vecka 36 Måndag

i dag red jag trolle . vi jobbar med hur man ska sitta när man rider och i dag red jag i en ny grupp och det va bra och sen fick vi även galoppera på volt . det gick bra och här under hittar ni filmen.

Vecka 35 tisdag

i red jag trolle och min fru red noppe . Vi gjord en ått rund ridban och travar vi . och vi fick äver travar ut  stigbyglar . Och det gick bra . här ha ni filmen

Vecka 34 tisdag

i dag red jag Noppe och susanne red salemon och vi gick gnon lite från förra terminen och vi gjorde lite halt. och så travar vi lite grann noppe lysna nte så bra sen . Så fick jag ett ridspö av min ridlärare då blev det fart på Noppe. Och susanne red salamon lysna bra på henn men gjord lite bus . men hon talade om vem som bestämmer. Och här under hitt ni film klipet.