arkiv

Lucia & Julmys

Vi haft lucia i stallet och mer info hittar ni om ni

 

är det bara 1 ridning kva senär det jul uppehåll och det innebär vi ta jul lov från denna sidan och ingen uppdaterning komemr ske under jul uppehålelt men vi kommer att uppdater sidan i gen när termin börja.

Information

Nu börja höst terminen närma sig slut vi inte så mångar ridning kvar för det jul uppehåll men under jul uppehållet kommer inte sidan ej att uppdateras men vi komemr börja uppdatera sidan när vår termin börja och hoppas at ni haft en kul höst på vår rid sidan med mångar filmer och bilder. mer info komemr snart.

 

 

Nu börja det att blir mörkar epå kvällarna och kallare och och snar lä väl snön kommer men vi få hoppas vi få fin höst först .

gymkhana Cup

I dag söndag den 13 sep så hade vi någont som heter gymkhana det är tävling ni kan se mer under den sidan härGymkhana cup 09 ni länken. till sidan som filmen ligger på ni hitt även den meny.

 

Nu är forum i gång du hitter det på meny här bred och klickar på bilden som stå forum . och det så bra.

Nu är ridning i full gång jag ha bttt grupp nu och det skönt ridning börja nu ha sidan börjas uppdateras . ni kan jo alltid ta en titt i bild gallerit. dä hitta rni bildern.

Nu höst terminen börja info hittar ni under per ridning höst och susanne ridning höst.

 

 

Nu ha ridning börja och du hitt filmern aunder per höst och susanne höst i meny och nu börja sidan att uppdateras och även bild gallerit .

Jag bytt grupp nu nu rider jag på tisdagar och i grupp 3 och det ska blir kul jag ridit i grupp 3 förut . och ni hitt filmern under pers ridning och susanne ridning hittar ni under susanne ridning. bilderna hittar ni i gallerit påwww.ridskolan.biz/gallery

Nu är inte mångar dagar förs termin börja så kommer lite info om några nyheter på sida inför höst som komemr när termin börja. och ni se lista här under. och hoppas att ni kommer gillar det nya som kommer. och ha det så bra.

* läger register. ( kommer under hösten )

 

 

 

Snart börja höst terminen 2009 och terminen börj v. 34 och då komemr vi att uppdatera sidan. och hur somamr varit för .

 

Nu ta vi ett sommar uppehåll på sidan för att rid terminen är slut vi kommer till backar v. 34 med nya uppdaterning tack alla som ha besökt sidan.