Chater till turiket (kumköy )

Chater till turiket

Dag 1

 Åkte från Borlänge kl,40 mot antlanya.Kommer ut på start ban ca 10 min sen men start dom motorna på planet på högt varv sen flyta vi det gick bra sen fick vi mat när vi komma upp i luften.  Sen kl 01,30 landa vi i Turkiet och i turkisk. Tid Vi fick åka buss på flygplasten in till terminalen. Sen lete vi fram oss till den buss som skulle ta oss till hotellet, vi kommat ill hotellet kl 04,00.

 Dag 2

 Åt frukost sen tog vi lokal bussen till side tog ca 30 min  han körde som han hade stulit bussen . det var 50+ i side . sen gick vi till turiksa ullred och shoppar kläder , sen gick vi och åt lunch vid havet det var finst den gick vi runt havet dä och tittar. Sen tog vi bussen till backar til hotell. Vi bode i kumköy. Sen när vi komm till hotell badar vi i polens en gick vi och åt kvälls mat sen gick efter det seå gick ut p stan sedan gick vi och la oss.

 Dag 3

 Var i dag vid poolen  och badar och solar och åkte vatten ruschbana som fanns på hotellelt det var kul sen på kväll satt vid och pratar sen gick vi och la oss. Då var det 29+.

 Dag 4

 Idag var vi till havet . det var mycke vågor men det var skönt sen gick vi till hotellet.  Och åt kvällsmat . sen på kvällen vardet underhållning det vara bar sen gick vi och la oss.

 Dag 5

I dag var vi til havet och badar och det fanns ett till område osm vi var som heter funpark det fanns pool och vtten ruschbans det var kul . sen gick vi till hotellet och åt kvälls mat och sen vardet tigers show den var bra sen gick voch las oss.

 Dag 6

Vi var i dag till havet och titta rpå schöppaddlor dom var stor och det fanns en stor rått som fesök sno mat från dem sen gick vi hotelle och badar i pollen sen på kvällen var det under hållning.

 Dag 7

I dag gick vi och badar i pollen sen sig sen gick vi och pakt de sista sen kl 13,05 komm bussen sen när vi komm till flyg platen upptäkt vi vi var på fel terminal vi skulle till terminal 2 men vi var på terminal 1 så efter ett tag så komm bussen och hämta oss . sen köra han oss till rätt terminal. Sen komm vi på flyg sen komm vi till sver iga ca 1 timme försaneda . met allt gick bra.