Dagbok helsingsfors sportlov

Dag 1
Nu siter vi och väntar på båt bussen mot stockholm och nu sitter vi på bussen nu vi rasta och ätit lunch nu forsätter vi mot stockholm och nu är vi på båten och vi ha nu lämn stockholm och på väg mot mariehamn och det är mycke is på have nu men det går sagt framot .
Nu ha vi varit och sett på lite musik underhållning . och det var bra sen kl 23.00 så såg vi på himla bra show det höll på näst in 1.30 min och sen gick vi åte lite inna vi gick och la oss det var allt för denna gång.

dag 2
i dag vi tagit det lite lungt vi blev försenad till helsnigsfors vi kom fram 10.55 i ställe för 09.30 sen kl 15,30 var vi på guiden på kommando bryggan det var intersant se gicck vi och bad och det var skönt .

Nu ha vi varit på lite nusik ubderhållning ett tag sen gick vi och åt middag sen gick vi såg på lite mer msik sen var det dags för natt show den var bra .
Dag 3

i dag kommer vi tills tockholm kl 09,30 sen klev vi av båte få åka med busen hem till borlänge vi kommer hem till borlänge kl 15,00 när vi komm hem så börja jag redigera bilderna som ska ut på hemsida .