Kryssning till tallinn 2008

 Kryssning till tallinn 2008

Dag 1 ( måndag 24 nov )

i dag åkte vi från borlänge till stockholm och vi komm fram till stockholm kl 15,45 då gick vi och hämt ut var biljett och nycklar tillhytterna. sen gick vi om bod på båten . vi ha en delyx hytt den är fin.

  vi gick sen på lite info om underhållningen för kväll sen gick vi till taxfree och tittar lite grann om det var någotn vi var sugen på men sen gick vi till hytten tog en poaus .

 

 

sen var var vi på en jätte bra show som börja kll 23.00 det var mycek musik och dans i showen sen gick vi och åt lite kvälls mat inna vi gick till hytten och la oss . för orka med nästa dag

Dag 2 ( tisdag 25 nov )

i dag komm vi fram till talinn kl 10.00 (lokal tid ) seb gick vi till hotellet och fick vårt rum och det va fint sen gick i ne till stan i några timmar var de mycke snö

 

men sen gick vi och åt mat innan vi gick till hotllet sen gick vi vidare på stan och tittar lite grann innan vi gick till hotellet

Dag 3 ( onsdag 26 nov )

i dag har vi gått på stan i tallinn vi gått och gått vi gick lite fle först men sen hittar vi rätt men sen komm vi till ett utsikts plats sen gikc vi ne mot stan vi var i gamla stan och tittar lite grann men sen efter ettga så komm vi till ett par amla hus som höll på att rasa hi hop det va små gator vi gick på men det var dålig plockat dä men vi komm fram  ändå bilarna verka parkera lite som dom vill . det inte så kalt här i talinn men dom ha mycket snö.

 

 

och sen gick vi och åt lunch på ett ställe. senare gick vi tll backar till hotellet.

och vi gick sen byte och så gick vi till  badet. och bad lite grann det fanns även en ute basäng om vi sommar ut till mend senar när vi ha badat  senare så gick vi och åt lite kvällsmat sen gick vi och la oss. .

Dag 4 ( torsdag 27 nov )

 i dag va gick på stan i gen på på ett annat ställe det var mycke nyare husdä se på mångar afärer och varuhus vi gick i genom . Det fanns mycke se dä.

 

sen börja det blir kväll då gick vi upp till jul marknad i gamla stan och tittar hur det såg ut med alla belysning . och det var fins.

sen  gick vi badar några timmar det finns bad på hotellet det är fins bad . sen gick vi upp och la oss så vi orka med nästa dag.